22. september 2019
Når byggeriet af friplejehjemmet Skovly Vænge går i gang på Skovlygrunden, bliver det entreprenørvirksomheden JFP, der står bag. Grunden er solgt til ejendomsfirmaet NREP, og Rubow Arkitekter har tegnet plejehjemmet.Illustration: Rubow Arkitekter
Når byggeriet af friplejehjemmet Skovly Vænge går i gang på Skovlygrunden, bliver det entreprenørvirksomheden JFP, der står bag. Grunden er solgt til ejendomsfirmaet NREP, og Rubow Arkitekter har tegnet plejehjemmet.Illustration: Rubow Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Entreprenør til omstridt friplejehjem er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Entreprenør til omstridt friplejehjem er fundet
Rudersdal - 22. marts 2019 kl. 06:02
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De røde baner bag Skovlyskolen er et område, der på mange måder har fungeret som en rød klude i ansigtet på flere borgere i området omkring Skovlyskolen, fordi kommunen ville opføre et friplejehjem på den nedlagte atletikbane.

Til trods for mange borgeres protester kunne kommunen i slutningen af sidste år meddele, at grunden var blevet solgt til det nordiske ejendomsfirma NREP, der har hovedsæde i Virum.

Dermed kan byggeriet af plejehjemmet, Skovly Vænge, gå i gang, og nu er det også blevet offentliggjort, at entreprenørvirksomheden JFP skal bygge friplejehjemmet. Det skriver byensejendom.dk. Ifølge hjemmesiden er virksomheden valgt på grund af god projektorganisation, høj kvalitet og en struktureret tilgang til projektøkonomien.

- Vi er glade for at have vundet projektet og ser meget frem til at udvikle projektet sammen med NREP, siger administrerende direktør hos JFP Jesper Friis Poulsen ifølge byensejendom.dk.

Han uddyber:

- Vi har stor erfaring inden for sundhedssektoren og vil kunne byde ind med relevant faglig viden. Samtidig er økonomistyring og udvikling af alternative løsninger til projekterne nogle af vores spidskompetencer, så vi ser frem til samarbejdet i denne spændende konstellation.

Skovly Vænge bliver ifølge byensejendom.dk på 5720 kvadratmeter og skal indeholde 72 plejeboliger samt fælles servicefunktioner.

Der skal desuden bygges en kælder på 735 kvadratmeter indeholdende servicefunktioner, omklædningsrum, teknikrum og lignende. Dertil kommer landskabsarbejder.

- Vi har valgt en samarbejdsmodel på projektet, som indebærer, at projektet færdigudvikles i et tæt trepartssamarbejde mellem NREP, Aleris, som skal drive friplejehjemmet, og JFP som totalentreprenør, siger investeringschef i NREP Klaus Ahm ifølge byensejendom.dk.

Han fortsætter:

- Det er planen, at vi omkring sommerferien indgår en totalentrepriseaftale og dermed overdrager projektet 100 procent til JFP. Vi har på projektet defineret nogle ambitiøse mål for byggeriet, som vi i størst muligt omfang ønsker indfriet inden for en given targetpris. Opgaven for de totalentreprenører, der bød ind på projektet, var blandt andet at anvise, hvor der kunne optimeres og spares, hvis targetprisen ikke kunne holdes, og det har JFP været gode til. Vi ser frem til samarbejdet, som bliver det første projekt mellem JFP og NREP,

Det kommende friplejehjem er tegnet af Rubow Arkitekter, og bebyggelsen formes af rækkehusfællesskaber som samles i seks boliggrupper.

Den enkelte gruppe mødes omkring hjemlige fællesarealer med køkken, dagligstue, spisestue og store lyse atriumhaver.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.