20. januar 2018
Jacob Jensen (tv) blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i Rudersdal for Enhedslisten ved valget i 2013. Han genopstiller som spidskandidat og til valget til november får han følgeskab på opstillingslisten af  Peter Ussing, Farrokh Jafari, Lisette Jespersen og Vibeke Bade Laursen (forrest). Foto: Privat
Jacob Jensen (tv) blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i Rudersdal for Enhedslisten ved valget i 2013. Han genopstiller som spidskandidat og til valget til november får han følgeskab på opstillingslisten af Peter Ussing, Farrokh Jafari, Lisette Jespersen og Vibeke Bade Laursen (forrest). Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enhedslisten er klar til kommunalvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enhedslisten er klar til kommunalvalget
Rudersdal - 14. marts 2017 kl. 06:04
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Enhedslisten Rudersdal har lige holdt generalforsamling, og her blev kandidaterne opstillet til efterårets valg til kommunalbestyrelsen.

Øverst på listen som spidskandidat genopstiller Jacob Jensen, der gennem de seneste små fire år har siddet i kommunalbestyrelsen. Jacob Jensen er bosiddende i Birkerød gennem 13 år. Han er uddannet civilingeniør fra bygningslinjen og har arbejdet som ingeniør både i Danmark og Afrika. I dag er han pensioneret, og sidder som medlem af Teknik - og Miljøudvalget og Byplanudvalget.

- Lokalt vil Enhedslisten arbejde for et grønnere miljø med mere vedvarende energi, affaldssortering og genbrug samt for opførelse af mere alment byggeri i kommunen. Vi vil arbejde imod nedskæringer i velfærden, herunder på ældreområdet og i folkeskolen. På budgetområdet vil vi om nødvendigt støtte en forhøjelse af kommuneskatten for at undgå nedskæringer. Vi vil være en fast stemme imod social dumping ved udførelse af kommunale opgaver. I kommunalbestyrelsen vil vi arbejde konstruktivt for at nå vores mål i samarbejde med de øvrige grupper, men vi betragter det som naturligt at stemme imod forslag, vi ikke kan støtte, siger Jacob Jensen.

Efter små fire år som medlem af kommunalbestyrelsen er det hans opfattelse, at den stramme politiske styring i kommunen hæmmer kommunens ansatte i at udføre deres opgaver ud fra deres faglighed.

Udover Jacob Jensen stiller Enhedslisten op til kommunalvalget med Lisette Jespersen, Peter Ussing, Farrokh Jafari og Vibeke Bade Laursen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk