27. marts 2019
På rund af en lang venteliste til Hemingway Club i Rudersdal, er der nu oprettet en Hemingway Club 2. Her ses den midlertidige styregruppe. FRa venstre mod højre er det Mikael Landt, Leif Vincentsen, Henning Toft, Steve Pickering og Per Topsøe-Jensen.
På rund af en lang venteliste til Hemingway Club i Rudersdal, er der nu oprettet en Hemingway Club 2. Her ses den midlertidige styregruppe. FRa venstre mod højre er det Mikael Landt, Leif Vincentsen, Henning Toft, Steve Pickering og Per Topsøe-Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en Hemingway Club ser dagens lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en Hemingway Club ser dagens lys
Rudersdal - 17. november 2018 kl. 13:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var efterhånden opbygget så lang en venteliste til den Hemingway Club i Rudersdal, der så dagens lys i 2016, at man nu har taget konsekvensen og oprettet en Hemingway Club 2 i kommunen. Hemingway-klubber breder sig i mange kommuner omkring hovedstaden, og et af foreningens formål er at skabe et socialt netværk for mænd over 60 år og i den sammenhæng udveksle erfaringer og få ny inspiration. I hovedstadsområdet er der i øjeblikket 10 Hemingway Club'er og flere er efter sigende på vej.

- Foreningen forsøger ikke at virke for noget bestemt politisk, kommercielt eller religiøst formål. Foreningens formål er tværtimod at virke for, at medlemmer kan mødes i et social samvær, udveksle erfaringer og drøfte emner åbent og respektfuldt og samtidig have muligheden for blandt andet at høre afvekslende foredrag fra inspirerende foredragsholdere, siger formanden for den midlertidige styregruppe, Leif Vincentsen.

Forfatternavnet Hemingway hentyder desuden ikke til, at det er en læseklub, og foreningen skal ej heller på løvejagt, bjergbestigning eller andre farlige aktiviteter.

- Vi skal blot i al fredsommelighed høre om oplevelser af lignende karakter eller om andre emner, der sagtens kan ligge langt herfra. Endvidere arrangeres der besøg til interessante steder i Storkøbenhavn, siger Leif Vincentsen og fortsætter:

- Vi vil bestræbe os på i størst muligt omfang at imødekomme medlemmernes interesser og ønsker om emner. Erfaringerne fra Club 1 viser, at emnevalget kommer vidt omkring.

Ifølge foreningen er det typiske medlem nok en selvhjulpen og nysgerrig mand, der er gået på pension og som gerne vil etablere et nyt netværk til erstatning for det, han tidligere havde qua sit arbejde. Det er dog ikke et krav, at man har forladt arbejdsmarkedet Er man interesseret i den nye Hemingway Club kan man blot møde op til medlemsmøder, som foregår hver torsdag klokken 12.10 -14.00 på Havartigården i Holte.

Man kan også kontakte klubben på e-mail info.rudersdal2@hemingwayclub.dk og læse mere på klubbens hjemmeside www.hemingwayclub.dk/rudersdal-2/. Det årlige kontingent er fastlagt til 100 kroner. Derudover lægger man et mindre beløb i kaffekassen ved hvert møde for en kop kaffe med brød.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.