24. november 2020
Annette Heick, der også er Holteborger, og hendes mand Jesper Vollmer står for både gourmetmad og musikalsk underholdning. Foto: Tom Lindboe
Annette Heick, der også er Holteborger, og hendes mand Jesper Vollmer står for både gourmetmad og musikalsk underholdning. Foto: Tom Lindboe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En aften med Annette Heick og Jesper Vollmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En aften med Annette Heick og Jesper Vollmer

Soiree H inviterer til en aften med gourmetmad, vin-smagsning og musik

Rudersdal - 16. november 2020 kl. 11:45
Af Pernille Borenhoff

Jesper Vollmer var i mange år kok for kongehuset. Og så er han kendt som kok på flere tv-programmer.

Hans hustru, Annette Heick, behøver næppe heller den helt store præsentation. Hun er kendt som både sanger, iværksætter og meningsdanner blandt andet som paneldeltager i Mads og Monopolet og som skribent på BT.

18. november er der atter Soriee H i nummer 24 og 26 på Højleddet i Holte. Det er musikeren Christian Berg og mezzosopranen Freja Lockenwitz, der lægger hus til en aften med musikalsk underholdning.

Deres naboer åbner til gengæld deres hus for vinsmagning og gourmetmad tilberedt af Jesper Vollmer.

Ved intimkoncerten og kunstnerportrættet af Annette Heick vil der være nedslag fra højdepunkter fra hendes karriere. Annette Heick bliver akkompagneret af Christian Berg, og Freja Lockenwitz vil på nogle af sangene synge duet med Annette Heick.

"Annette Heick er en af vores musikalske venner, og vi har begge lavet forestillinger med hende. Jeg synes, at hun er en megasej kunstner. Et forbillede både som kvinde og kunstner. Hun har en stærk iværksætterånd, som jeg håber, at hun vil fortælle om. Hun har ben i næsen og er en meningsdanner, der tør at råbe op og tale for kunstnere. Og så går hun efter sine drømme. Hendes mand er jo også helt vild sej. Det er fantastisk, at vi kan have en hel aften i selskab med begge to," siger Freja Lockenwitz.

Da der grundet de gældende coronaregler kun er plads til 25 personer ved arrangementet, gentages aftenens program den 17. december. Begge gange kl. 18.

Billetpris alt inklusive er 995 kr. Henvend dig til soireeh@thewinecircle.dk for tilmelding og praktiske oplysninger.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?