22. oktober 2019
Ejendomsmæglerfirmaet CarlssonLiving flyttede første februar ind i nye lokaler ved siden af Vedbæk Station. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Ejendomsmæglerfirmaet CarlssonLiving flyttede første februar ind i nye lokaler ved siden af Vedbæk Station. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejendomsmægler hjælper kunsten på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmægler hjælper kunsten på vej
Rudersdal - 19. juni 2019 kl. 11:02
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En idé blev vækket til live, da ejendomsmæglerfirmaet CarlssonLiving tidligere på året flyttede boligbutikken i nye lokaler på Baneskellet 3 i Vedbæk lige ved siden af Vedbæk Station.

Den første februar i år åbnede CarlssonLiving dørene til en ny butik, der ikke kun udstiller billeder af huse til salg. De nye lokaler bliver nemlig også delvist udnyttet som et galleri, hvor man kan se kunst, der også er til salg, skriver Frederiksborg Amts Avis.

CarlssonLiving har indrettet sig i lokaler, der har et langt vinduesparti ud mod gaden. Det giver plads til en masse boligudstillinger, der er genstand for nysgerrige forbipasserendes blikke. Inde i ejendomsmæglerbutikken er der en tilsvarende lang, hvid væg. Her hænger fire store og farvestrålende malerier, der giver den nye og stilrene butik et pift af farver.

- For mange kunstnere kan det være svært at finde et sted at vise deres kunst frem, og vi har en stor, hvid væg, som alligevel står tom, siger Daniel Carlsson og fortsætter:

- De fire kunstværker er lavet af Ann Lindgren fra Hørsholm.

Daniel Carlsson forfulgte idéen om at udstille kunst ved at kontakte Helle Ilmi, der er indehaver af den lokale virksomhed i Vedbæk, Q-ART. Hun samarbejder med mange kunstnere og har specialiseret sig i kunstrådgivning. Det er hende, der har hjulpet CarlssonLiving med at udvælge de fire vægmalerier.

- Jeg synes, vores butik egner sig til at fremvise kunst, fordi kunsten træder markant frem i rummet. Vi er ikke en tøjbutik med en masse farverrigt tøj, der også fanger øjet. På den måde får kunstværkerne lov til at dominere rummet mere, mener Daniel Carlsson.

Han har siden åbningen i februar oplevet en stor interesse fra kunstnere, der gerne vil udnytte de hvide vægge i butikken til at fremvise deres kunst.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.