6. april 2020
2019 var et succesrigt år for erhvervslivet i Rudersdal Kommune, kunne borgmester Jens Ive (V) konstatere overfor de fremmødte til årets nytårskur i kommunen.  Foto: Rudersdal Kommune
2019 var et succesrigt år for erhvervslivet i Rudersdal Kommune, kunne borgmester Jens Ive (V) konstatere overfor de fremmødte til årets nytårskur i kommunen. Foto: Rudersdal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det lokale erhvervsliv er i topform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det lokale erhvervsliv er i topform
Rudersdal - 20. januar 2020 kl. 19:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- År 2019 vil blive husket som et rigtig godt år for mange af jer virksomheder her i Rudersdal. I har haft vækst i omsætning og indtjening - nogle af jer endda ligefrem i gazelle-fart. Hele 38 Rudersdals virksomheder er netop blevet udnævnt til gazelle-virksomheder i Børsens årlige kåring. Det er en stor stigning i forhold til året før. Imponerende.

Sådan indledte borgmester Jens Ive (V) på vegne af kommunalbestyrelsen i torsdags sin tale ved den årlige nytårskur for erhvervslivet i Rudersdal, skriver Rudersdal Kommune i en pressemeddelelse.

Ved nytårskuren ønskede over 100 repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og lokalpolitikere hinanden et godt nytår.

Temaet ved årets nytårskur var iværksætteri. Undervejs ved nytårskuren fik de fremmødte derfor to oplæg fra to succesfulde iværksættere og virksomhedsledere med vidt forskellige produkter og historie.

Den 30-årige fremadstormende iværksætter og stifter af virksomheden PreDiagnose Fatima AlZahra'a Alatraktchis fortalte om hendes rejse over overvejelser om at turde tage springet og blive selvstændig.

PreDiagnose baserer sig på Fatima AlZahra'a Alatraktchis forskning inden for mikro- og nanoteknologi, hvor hun har opdaget en metode til nærmere at identificere bakterier på bare 60 sekunder, hvor det før tog flere dage.

Medstifter af Vedbæk-virksomheden Trackman, Klaus Eldrup-Jørgensen, gav herefter sin historie om virksomhedens succesfulde vej fra en garage til en globalt førende virksomhed med kontorer og ansatte over det meste af kloden.

Trackmans udstyr leverer via sit unikke måleudstyr data om blandt andet boldes hastighed og rotation hver eneste gang en professionel golf- eller baseballspiller foretager et slag et sted i verden. Trackmans instrumenter findes i dag på samtlige stadion i verden, hvor der spilles professionel baseball.

Inden den afsluttende snak og lette anretning blev de mange gazelle-virksomheder i Rudersdal markeret. De stigende antal gazeller i Rudersdal er også blevet bemærket med stolthed på borgmesterkontoret i Holte.

- Titlen som gazelle tildeles kun Danmarks skarpeste og hurtigst voksende vækstvirksomheder. Som gazeller skaber I jobs, vækst og optimisme, og I er med til at sikre fremtiden for dansk erhvervsliv og det danske samfund, udtalte borgmester Jens Ive inden han overrakte en buket blomster til de lokale gazelle-virksomheder til stående klapsalver fra de fremmødte.