1. august 2021
De nu tre indehavere af danbolig Birkerød. Fra venstre Jonas Venslev Rasmussen, Lis Rasmussen og Lasse Alsøe Holm. Foto: Danbolig Birkerød
De nu tre indehavere af danbolig Birkerød. Fra venstre Jonas Venslev Rasmussen, Lis Rasmussen og Lasse Alsøe Holm. Foto: Danbolig Birkerød
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det bliver i familien, når Danbolig i Birkerød får ny medindehaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver i familien, når Danbolig i Birkerød får ny medindehaver

Jonas Venslev Rasmussen er ny medindehaver i Danbolig Birkerød. Han er kendt som en dygtig og arbejdsom ejendomsmægler, lyder skudsmålet fra butikken. Og så er han søn af huset.

Rudersdal - 16. juni 2021 kl. 12:22

Der er rigtig travlt i Danbolig Birkerød. Butikken har for første gang i butikkens 31-årige levealder rundet 200 handler i løbet af de sidste 12 måneder.

Derfor er der god brug for gode nye kræfter, og dem bibringer Jonas Venslev Rasmussen, som netop er kommet med på holdet som medindehaver.

Han er et kendt ansigt i danbolig-kæden, da han har været ansat som ejendomsmægler i danbolig Helsinge i mere end 6 år.

"Jonas er kendt i mæglerbranchen for at yde sine kunder et højt niveau af service og som en dygtig og arbejdsom ejendomsmægler," lyder det fra danbolig Birkerød i en pressemeddelelse.

Jonas Venslev Rasmussen er måske endnu bedre kendt i danbolig Birkerød, da den ny medindehaver er søn af butikkens indehaver gennem snart 20 år, Lis Rasmussen.

Hun skal dog ingen steder, selv om en ny generation er trådt ind i ledelsen, forsikrer Lis Rasmussen, som ingen planer har om at stoppe i det job, som hun "elsker af hele sit hjerte."

Hun, og resten af danbolig Birkerød, glæder sig tværtimod til et godt og frugtbart samarbejde med Jonas Venslev Rasmussen.

msr

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?