20. september 2021
Marianne og Mogens Frandsen  bor i Spanien og tilbringer hvert år et par måneder i Danmark. De seneste 14 dage har de været på Nærum Camping.

"Tidligere var vi hjemløse, når vi kom hjem til Danmark og boede hos venner og familie. For et par år siden købte vi campingvognen. Det er første gang vi ligger her i Nærum," siger Mogens Frandsen, der i øvrigt er kendt af mange på Solkysten, fordi han er menighedsrådsformand for den danske kirke.

"Nærum ligger centralt for mange af de ting, vi skal i området og for mange af dem, vi skal besøge, mens vi er i landet. Værtsparret er meget serviceminded. Her er fantastiske cykelstier, og så kan jeg også cykle hen og kigge til min gamle arbejdsplads hos IBM," siger Marianne Frandsen.

På campingpladsen kommer man let i snak med andre. Og Marianne og Mogens Frandsen hyggede sig fint med naboerne Aase og Steen Bønsdorff og hunden Bella. Og skulle derfor sige pænt farvel, da parret efter 10 dage trak pælene op for at køre hjem til Aalborg.

"Det er anden gang, vi bor her. Vi har familie i området, og det ligger dejlig centralt og giver gode muligheder for at se seværdigheder i Nordsjælland. Vi kommer meget gerne tilbage igen," siger de.
gallery icon

Se billedserie

Marianne og Mogens Frandsen bor i Spanien og tilbringer hvert år et par måneder i Danmark. De seneste 14 dage har de været på Nærum Camping. "Tidligere var vi hjemløse, når vi kom hjem til Danmark og boede hos venner og familie. For et par år siden købte vi campingvognen. Det er første gang vi ligger her i Nærum," siger Mogens Frandsen, der i øvrigt er kendt af mange på Solkysten, fordi han er menighedsrådsformand for den danske kirke. "Nærum ligger centralt for mange af de ting, vi skal i området og for mange af dem, vi skal besøge, mens vi er i landet. Værtsparret er meget serviceminded. Her er fantastiske cykelstier, og så kan jeg også cykle hen og kigge til min gamle arbejdsplads hos IBM," siger Marianne Frandsen. På campingpladsen kommer man let i snak med andre. Og Marianne og Mogens Frandsen hyggede sig fint med naboerne Aase og Steen Bønsdorff og hunden Bella. Og skulle derfor sige pænt farvel, da parret efter 10 dage trak pælene op for at køre hjem til Aalborg. "Det er anden gang, vi bor her. Vi har familie i området, og det ligger dejlig centralt og giver gode muligheder for at se seværdigheder i Nordsjælland. Vi kommer meget gerne tilbage igen," siger de.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voxpop: Derfor bor vi på Nærum Camping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voxpop: Derfor bor vi på Nærum Camping

Nogle er her for første gang og bliver et par dage eller uger. Johnny fra Gentofte bor her fra marts til oktober. Og det har han gjort i 39 år.

Rudersdal - 02. august 2021 kl. 11:46
Af Tekst og foto: Pernille Borenhoff

Borgere i Rudersdal Kommune er godt klar over, at området har meget at byde på. Men ved gæsterne på Nærum Camping mon også det - og hvad har fået dem til at slå teltet eller campingvognen op her? Rudersdal Avis var nysgerrig og gik på opdagelse blandt de mange campister, der for kortere eller længere tid, tager ophold i Nærum.

Synes du, at kommunen er der for dig?