8. marts 2021
Fødselaren John Hestehave var i mange år politichef i Birkerød. Privatfoto
Fødselaren John Hestehave var i mange år politichef i Birkerød. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den gamle politichef fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den gamle politichef fylder rundt

John Hestehave fylder 70 år på søndag

Rudersdal - 29. januar 2021 kl. 09:13

Den tidligere politichef i Birkerød gennem mange år, John Hestehave, fylder 70 år søndag 31. januar. Adskillige er de unge mennesker, der har mødt ham, når han filantropisk gik SSP-vagter (skole, socialforvaltning og politi) i aften- og nattetimerne, og endnu flere er de borgere i Birkerød og i kommunen, der har smilet eller nikket venligt til ham og fået det kvitteret, når de mødtes i gadebilledet eller på politistationen. Der er selvfølgelig også dem, der har set ned i jorden eller valgt det modsatte fortov, når de så lovens lange - men til skulderklap parate - arm.

Da politistationen i Birkerød blev nedlagt, flyttede John Hestehave til stationen i Hørsholm og fik udvidet sit ansvarsområde, så han nu dækkede flere kommuner som politichef. Karrieren i etaten afsluttede han med fra Hillerød Politistation at udstede bevillinger til Nordsjællands mange etablissementer i forlystelsesindustrien.

John Hestehave er fraflyttet Birkerød, men kommer ofte på visit - blandt andet for at være sammen med vennerne i "Det dårlige Selskab" - en lille, eksklusiv klub for hædersmænd, der vil vide at fejre fødselaren med en håndfuld flaskefulde pilsnerøl, når restriktionerne ophæves

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?