18. juni 2019
Der har netop været holdt møde på Toftevangskolen i Birkerød om den kommende skolestruktur. Rolf Ingvardson vil gerne forstå de fremlagte tal rigtigt. Derfor har han skrevet et åbent brev til Jens Darket (V), næstformand i Børne- og Skoleudvalget.
Der har netop været holdt møde på Toftevangskolen i Birkerød om den kommende skolestruktur. Rolf Ingvardson vil gerne forstå de fremlagte tal rigtigt. Derfor har han skrevet et åbent brev til Jens Darket (V), næstformand i Børne- og Skoleudvalget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Skolestruktur: Spørgsmål fra Toftevangskolen...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Skolestruktur: Spørgsmål fra Toftevangskolen...
Rudersdal - 08. februar 2019 kl. 12:59
Af Rolf Ingvardson, Teglporten 16, 2.tv., Birkerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åbent brev til Jens Darket (V), næstformand i Børne- og Skoleudvalget:

Jeg vil gerne starte med at takke for, at du stillede op til spørgerunde på Toftevangskolen den 31. januar vedrørende den nye skolestruktur i Rudersdal kommune.

I forbindelse med dit oplæg og den efterfølgende spørgerunde blev der henvist til en del undersøgelser og prognoser. Der var dog flere af disse, der blev anfægtet af de fremmødte. Det ville derfor være rart, hvis du kunne fremlægge de undersøgelser og tal, du henviste til, og som har betydning for strukturudvalgets arbejde og beslutninger.

Her tænker jeg især på det faldende børnetal frem mod 2045, der er en af årsagerne til hele besparelsen, som kommunalbestyrelsen vil foretage på folkeskoleområdet. Ydermere nævnte du flere undersøgelser, der viste, at det ikke har nogen betydning for elever og lærere, om der sidder 19 eller 33 elever i klasselokalet. Det blev også påstået, at et højt antal elever i en klasse ikke har negativ effekt på elevernes indlæring og trivsel.

Denne påstand ligger meget langt fra, hvad jeg har set i mit virke som faglærer, eller hvad jeg har læst i forbindelse med min uddannelse til lærer.

Jeg vil derfor bede dig om at dokumentere dine tal og påstande og vil med interesse læse disse, således at vi er på samme side, når vi skal forholde os til situationen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.