30. maj 2020
Grafik: Lars Sandager Ramlow
Grafik: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hvor er kommunalbestyrelsesmedlemmerne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hvor er kommunalbestyrelsesmedlemmerne?
Rudersdal - 16. oktober 2019 kl. 15:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Karl Aage Thomsen, Kirkeåsen 41 st.th., Nærum

Spændende at læse om Rudersdals kommune. Borgmester Jens Ive (V) er altid i front, når der debatteres i Frederiksborg Amts Avis. Så er det, at jeg tænker, hvor er alle de andre medlemmer af kommunalbestyrelsen?

Er de mon i Føtex, så de er fri for at høre Jens Ive sige: »Det skal I vide, at jeg ved bedst, hvad der er godt for borgerne her i kommunen, og hvis I ikke retter ind efter det, så kommer jeg efter jer med skovlen eller måske en spade og »graver« jer ned«.

Nu har jeg jo ikke været Rudersdalsindianer ret længe. Men jeg har ofte tænkt, at med alt det gravearbejde Jens Ive bliver pålagt, er det da ikke så mærkeligt, at der er huller i kommunens budgetter.

Jens Ives udtalelse om konflikten med De Konservative og Lokallisten minder mig desværre om præsident Bush' udtalelse, da han startede Irakkrigen sammen med Blair og Anders Fogh Rasmussen: »Dem der ikke er med os er imod os«.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?