26. marts 2019
Cyklisternes svar på DHL-stafetten køres på søndag, hvor VM-ruten fra 2011 igen bliver taget i brug i Rudersdal. Der vil som tidligere være målområde på toppen af Geels Bakke.
gallery icon

Se billedserie

Cyklisternes svar på DHL-stafetten køres på søndag, hvor VM-ruten fra 2011 igen bliver taget i brug i Rudersdal. Der vil som tidligere være målområde på toppen af Geels Bakke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cyklestafet er blevet en hjertesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklestafet er blevet en hjertesag
Rudersdal - 13. juni 2018 kl. 14:37
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Motionscyklister har hjertet med, når de tramper i pedalerne, og derfor har det været naturligt for Hjerteforeningen at gå ind i årets udgave af Cykelstafetten, der rammer Rudersdal på søndag den 17. juni. Det skriver Frederiksborg Amts Avis torsdag.

I kampen mod hjerte-kar-sygdomme er motionen meget vigtig og med Cykelstafettens koncept, hvor alle kan være med, er partnerskabet oplagt. Det fortæller Tim Boye fra Hjerteforeningen:

- Det er fantastisk, at vi kan danne partnerskab med Cykelstafetten. Hjerte-kar-sygdomme er et kæmpeproblem i Danmark og - ud over at droppe rygningen - er motion sammen med sund kost den bedste forebyggelse. Som partner med Danmarks eneste landsdækkende cykelevent kan vi komme bredt ud med budskabet, påpeger han.

Arrangør af cykelstafetten, Ole Egeblad, er naturligvis meget begejstret for partnerskabet:

- Hjerteforeningen er den helt oplagte partner for Cykelstafetten. Sammen kan vi udvikle Danmarks sikreste motionscykelløb, hvor alle kan være med, endnu mere. Hvis vi kan yde et lille bidrag til forebyggelsen, gør vi det gerne, og samtidigt er Hjerteforeningen et fantastisk brand at blive associeret med, lyder det fra Ole Egeblad.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.