5. august 2021
Christoffer Buster Reinhardt (K).  Foto: Søren Svendsen
Christoffer Buster Reinhardt (K). Foto: Søren Svendsen
Foto: Søren Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christoffer Buster Reinhardt er Ks spidskandidat til regionsvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christoffer Buster Reinhardt er Ks spidskandidat til regionsvalget

Det bliver igen Christoffer Buster Reinhardt fra Rudersdal, som skal stå i spidsen for Det Konservative Folkeparti ved regionsrådsvalget, som afholdes samme dag som kommunalvalget, 16.november.

Rudersdal - 23. maj 2021 kl. 11:45

"Jeg er stolt over igen at skulle stå i spidsen for et stærkt hold af konservative kandidater, som brænder for at gøre vores sundhedsvæsen bedre, stå i spidsen for ambitiøse klimamål og ikke mindst sikre, at der skabes de bedste betingelser for at skabe vækst i hovedstadsregionen" siger han i en pressemeddelelse.

Ved det seneste regionsrådsvalg var Christoffer Buster Reinhardt også i spidsen for det konservative kandidathold. Dengang fik han 1.721 personlige stemmer i Rudersdal, hvor han også er medlem af kommunalbestyrelsen.

"Jeg er selvfølgelig også Rudersdal-mand, når jeg sidder i regionsrådet. Og jeg synes, at det har været en fordel flere gange i denne valgperiode f.eks. i corona-håndteringen. Derudover har jeg selvfølgelig har kæmpet for Rudersdal, når det gælder den kollektive trafik f.eks.redningen af bussen til Skodsborg og nye tog til Nærumbanen".

Christoffer Buster Reinhardt har i de seneste 3,5 år været formand for Sundhedsudvalget i Region Hovedstaden. msr

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?