21. maj 2019
En 49-årig mandlig butikstyv i Holte viste sig at være prøveløsladt. Han har desuden en reststraf stående, ligesom han har en sag kørende i forhold til udlændingeloven.
En 49-årig mandlig butikstyv i Holte viste sig at være prøveløsladt. Han har desuden en reststraf stående, ligesom han har en sag kørende i forhold til udlændingeloven.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikstyv stjal mad for 1300 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikstyv stjal mad for 1300 kroner
Opdateret 10. juni 2018 kl. 16:14
Rudersdal - 10. juni 2018 kl. 12:58
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 49-årig bosnisk mand, der er bosiddende i Danmark, blev lørdag aften ved 19-tiden tilbageholdt i Holte Midtpunkt efter at have deltaget i butikstyveri af madvarer, blandt andet kød og brød, til en værdi af cirka 1300 kroner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ifølge Nordsjællands Politi havde den 49-årige sammen med en anden person gjort klar til at stjæle varer i Irma i butikscentret, men af en eller anden grund valgte de at droppe det, fortæller vagtchef Jesper Hansen.

- I Irma lykkedes det for dem at komme om på den anden side af kassen med varer. Den ene blev standset, mens den anden stak af, beretter vagtchefen.

Den 49-årige er prøveløsladt og har en reststraf stående. Derudover har han i forvejen en sag kørende i forhold til udlændingeloven, oplyser politiet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.