23. juni 2021
Brand i komfur udløste evakuering af et par opgange
Brand i komfur udløste evakuering af et par opgange
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brand i lejlighed, opgange evakueret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brand i lejlighed, opgange evakueret
Opdateret 09. maj 2021 kl. 10:30
Rudersdal - 09. maj 2021 kl. 10:10
Af Jesper Sabroe

En brand i en lejlighed på Solgårdsvej i Skodsborg førte lørdag morgen kort før klokken ni til, at beboerne i to opgange måtte evakuere sig.

- Vi sender indsatsleder og to patruljevogne tilstedet, men de er ude af opgangen, da vi når frem, oplyser vagtchef David Borchersen, Nordsjællands Politi.

Branden var opstået, da der ved et uheld blev tændt for et komfur, hvor der stod nogle ting på. Branden bredte sig ikke fra komfur, men slikkede op af køkkenloftet, og der var kraftig røgudvikling.

- Lejlighedens beboer, en 34 årig kvinde kom ikke fysisk til skade, men blev kørt til skadestuen, da hun var meget psykisk berørt af hændelsen, oplyser vagtchefen.

Brandfolkene gik for en sikkerhed skyld ind i naboopgangen, og slog døren ind til den lejlighed, der støder op til det brændende køkken. Men branden havde ikke bredt sig og beboerne i naboopgangen kunne kort før klokken til gå tilbage til deres lejlighed.

Beboeren med det brændte komfur er sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, oplyser vagtchefen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?