30. oktober 2020
Borgmester Erik Fabrin afviser, at han har givet sine børn særbehandling, da de fik attraktive lejligheder i Hellerup med direkte udkig til Øresund.
Borgmester Erik Fabrin afviser, at han har givet sine børn særbehandling, da de fik attraktive lejligheder i Hellerup med direkte udkig til Øresund.
Foto: Lars Helsinghof/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester skaffer børn luksuslejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester skaffer børn luksuslejligheder
Opdateret 15. oktober 2010 kl. 10:00
Rudersdal - 13. oktober 2010 kl. 08:14
Rudersdal Kommunes borgmester Erik Fabrin (V) har brugt sin status til at skaffe både sine to børn samt sin tidligere hustru hver deres luksuslejlighed i Hellerup nord for København. Børnene har endda fornylig fået lov til at inddrage andre beboeres loftsrum til deres lejligheder. Det skriver B.T.
arrow Læs også: Fabrin giver husly til endnu en ven

Erik Fabrin er formand for 'Gl. Holtegaard-Bredafonden,' der ejer nogle af Storkøbenhavns mest attraktive lejelejligheder på adressen Sundvej 4-14 i Hellerup. Som formand i fonden har Fabrin personligt sørget for, at hans to børn Peter Fabrin og Rikke Fabrin har fået rådighed over de mest attraktive lejligheder med udsigt direkte til Sverige til cirka 5.000 kr. om måneden.

Naboerne til Fabrins børn er nu i oprør over, at fonden har givet de øvrige beboere ordre til at rydde deres loftsrum og tørrerum for at give plads til en betydelig udvidelse af de to Fabrin-børns lejligheder, der nu skal indrettes med ekstra 61 kvadratmeter på loftet med panorama-udsigt. De har derfor klaget til myndighederne over Fabrin-børnenes byggeplaner.

Erik Fabrin selv afviser, at han giver sine børn særbehandling.

- Det er en privat ejendom, og ejerne af en privatejendom beslutter selv, hvem der skal have leje-lejligheder, siger han til B.T.
arrow Kritiker smækker med døren
22. marts 2011 kl. 07:00 Opdateret: kl. 08:58
arrow Fabrins børn kan score kassen
23. oktober 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 12:27
arrow ANALYSE: Problematisk for Fabrin
23. oktober 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 17:38
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?