6. december 2020
Det forhenværende medlem af kommunalbestyrelsen Erik Gissel Jensen (DF) døde fredag den 25. januar. Borgmester Jens Ive (V) husker ham som en ordholdende og retskaffen politiker. Foto: Lars Sandager Ramlow
Det forhenværende medlem af kommunalbestyrelsen Erik Gissel Jensen (DF) døde fredag den 25. januar. Borgmester Jens Ive (V) husker ham som en ordholdende og retskaffen politiker. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester om afdød DF'er: Han var ordholdende og retskaffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester om afdød DF'er: Han var ordholdende og retskaffen
Rudersdal - 28. januar 2019 kl. 16:58

Forhenværende medlem af Rudersdal kommunalbestyrelse Erik Gissel Jensen (DF) døde fredag den 25. januar, og i den forbindelse har borgmester Jens Ive (V) mandag udsendt en skriftlig udtalelse om Erik Gissel Jensen.

Udtalelsen lyder i sin helhed:

»Jeg har modtaget meddelelsen om tidligere medlem af kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune Erik Gissel Jensens alt for tidlige død den 25. januar. Han blev indvalgt i kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti ved valget i 2013 og var desuden medlem af både Økonomiudvalget og Social- og Sundhedsudvalget i samme valgperiode.

Erik valgte fra begyndelsen at indgå i et aktivt samarbejde med kommunalbestyrelsens øvrige partier og påtog sig et ansvar for at finde løsninger i det daglige arbejde. Han deltog også som noget helt naturligt i alle budgetforlig.

Jeg har sat pris på samarbejdet med ham gennem årene og har lært ham at kende som en ordholdende, retskaffen og velforberedt politiker. Han havde sine mærkesager og han kæmpede for dem.

Erik Gissel Jensen var formand for Dansk Folkepartis lokalforening fra 2011 til 2018 og var desuden bestyrelsesmedlem i lokalforeningen fra 2005 til 2010.

Mine tanker går til hans kone, Kirsten, deres søn, Rasmus, og Eriks familie. Æret være hans minde.«

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?