30. september 2020
Borgmester Jens Ive (V) (t.h.), der her ses flankeret af den netop afgåede kommunaldirektør Bjarne Pedersen, kalder Axel Bredsdorff (L) for en mand, der har gjort en kæmpe indsats. Foto: Lars Sandager Ramlow
Borgmester Jens Ive (V) (t.h.), der her ses flankeret af den netop afgåede kommunaldirektør Bjarne Pedersen, kalder Axel Bredsdorff (L) for en mand, der har gjort en kæmpe indsats. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester om Bredsdorff: Han har gjort en kæmpe indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester om Bredsdorff: Han har gjort en kæmpe indsats
Rudersdal - 04. december 2019 kl. 06:41
Af Joram G. Menzer

Rudersdals borgmester Jens Ive (V) er ked af, at Axel Bredsdorff (L) efter 34 år trækker sig fra kommunalbestyrelsen, omend han har forståelse for beslutningen.

arrow Læs også: Bredsdorffs formandspost går ikke automatisk til Lokallisten

- Jeg har haft et tæt og fortroligt samarbejde med Axel, som jeg har sat stor pris på, og derfor er jeg selvfølgelig også ked af, at han forlader kommunalbestyrelsen, men jeg forstår det også fuldt ud, siger Jens Ive (V) til nyheden om, at 67-årge Axel Bredsdorff (L) vil forlade kommunalbestyrelsen.

- Selvfølgelig skal Axel tage vare på sig selv, og jeg forstår også hans refleksion over, at det måske har været lidt hårdt og slidsomt til tider, tilføjer borgmesteren, der kalder Axel Bredsdorff for en mand, der »i den grad har budt ind og ydet sit for det danske demokrati og det borgerlige ombud«.

- Axel har igennem 34 år gjort en kæmpe indsats i først Birkerød Byråd og siden i Rudersdal Kommunalbestyrelse. Han har været en god - her senest - byplanudvalgsformand i to perioder, som jeg har sat stor pris på at samarbejde med, og som jeg ser det, har han også været kittet, der fik Lokallisten til at fungere i forhold til øvrige partier i kommunalbestyrelsen, siger Jens Ive.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 
Vil du have dine indefrosne feriepenge udbetalt?