29. juli 2021
Oliver og Tuulikki fra borgersamlingen i Rudersdal var til debat på årets folkemøde og fortalte om borgernes forlag. Pressefoto
Oliver og Tuulikki fra borgersamlingen i Rudersdal var til debat på årets folkemøde og fortalte om borgernes forlag. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne ønsker en vild kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne ønsker en vild kommune

Borgersamlingens anbefalinger kommer til live i nye initiativer fra kommunen

Rudersdal - 15. juli 2021 kl. 10:16

Bæredygtighedskonference, digital dialogplatform til deling af ideer og lokale fællesskaber og projekt Vild Kommune er nogle af de initiativer, der er direkte udløbere af borgersamlingens anbefalinger. Kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune har modtaget syv meget konkrete anbefalinger fra borgersamlingen til, hvordan kommunen skal arbejde med FN's verdensmål.

"Det er ingen hemmelighed, at jeg er meget begejstret for det arbejde borgersamlingen har leveret. Vi har fået et kæmpe skub med anbefalingerne," siger borgmester Jens Ive.

Kommunalbestyrelsen har sammen med forvaltningen prioriteret anbefalingerne. Nogle er sat i gang, og andre kan sættes i gang meget snart her i 2021. Derudover er der anbefalinger, der kræver mindre undersøgelser, og som kan sættes i gang inden for et til to år. Til sidst er der anbefalinger, der kræver lidt længere tid, men som vil blive sat i gang, slutter Rudersdal Kommune i en pressemedddelsel.

Jk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?