4. december 2020
Kommunen har gennem årene fået flere forespørgsler på, hvordan man kan udvikle bycenteret i Holte, så nu vil man sammen med borgerne, grundejere, butiksejere og andre interesserede se på, hvordan man kan udvikle Holte bycenter, siger Erik Mollerup (V), der er formand for Bycenterudvalget.

Foto: Lars Ramlow
Kommunen har gennem årene fået flere forespørgsler på, hvordan man kan udvikle bycenteret i Holte, så nu vil man sammen med borgerne, grundejere, butiksejere og andre interesserede se på, hvordan man kan udvikle Holte bycenter, siger Erik Mollerup (V), der er formand for Bycenterudvalget. Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne bliver taget med på råd om bylivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne bliver taget med på råd om bylivet
Rudersdal - 05. marts 2019 kl. 16:57
Af Joram G. Menzer

Hvordan skal fremtidens butikker, boliger, trafik og mødesteder se ud i Holte, så der kan blive skabt rammer for et levende bymiljø med respekt for de eksisterende lokale kvaliteter?

Det er et af de spørgsmål, som Bycenterudvalget ønsker borgernes bud på, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Rudersdal Kommune er i gang med at udarbejde en helhedsplan for Holte bycenter, der skal sikre en langsigtet og strategisk plan for et levende og attraktivt Holte.

Helhedsplanen ser blandt andet på, hvordan man kan skabe gode og fremtidssikrede rammer for butikslivet i og omkring Holte Midtpunkt, Holte Stationsvej og Kongevejen.

Arbejdet med helhedsplanen er forankret i Bycenterudvalget, som før har haft fokus på Nærum, Trørød og Birkerød, og nu er altså turen kommet til Holte.

Bycenterudvalgets opgave er at udvikle og understøtte de mange små og større bysamfund i kommunen.

Formand for Bycenterudvalget Erik Mollerup (V) understreger, at udviklingen af Holte bycenter er et spørgsmål om rettidig omhu.

- Vi har gennem årene fået en række forespørgsler på, hvordan man kan udvikle bycenteret i Holte. Nu vil vi sammen med borgerne, grundejere, butiksejere og andre interesserede se på, hvordan vi kan udvikle en langsigtet og fremtidssikret plan for Holte bycenter, siger Erik Mollerup ifølge den kommunale pressemeddelelse.

Som en del af udarbejdelsen af helhedsplanen inviterer Rudersdal Kommune interesserede til både en byvandring og dialogcafé, hvor man kan blive klogere på helhedsplanen og komme med sine egne bidrag. Til disse borgermøder vil repræsentanter fra kommunens Bycenterudvalg og forvaltningen deltage, og der vil være mulighed for at høre mere om det område, som er i fokus for arbejdet med helhedsplanen, ligesom der er mulighed for dialog omkring specifikke funktioner.

Som deltager får man mulighed for at fortælle om ting, man synes fungerer godt og mindre godt ved Holte bycenter. Der er planlagt to byvandringer. De finder begge sted på lørdag, og den ene starter klokken 11.00, og den anden klokken 13.00.

Der er afgang fra Holte Midtpunkt fra passagen ved Kvickly, og man kan tilmelde sig på kommunens hjemmeside. Den 20. marts afholdes der desuden en dialogcafé for interesserede, som ønsker mere viden om arbejdet med helhedsplanen.

Dialogcafeen indledes efter en kort velkomst med en faglig introduktion. Derefter er der mulighed for at gå rundt til vidensstationer med forskellige temaer, hvor man kan høre mere om de konkrete temaer og bidrage med egne ideer og input.

Det foregår onsdag den 20. marts klokken 18.00-20.00 på Holte Bibliotek, og tilmelding foregår ligeledes via kommunens hjemmeside.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?