25. november 2017
Politiet var massivt til stede i Birkerød mandag aften i timerne efter overfaldet på Circle K-tanken. Foto: Hans-Henrik Tofft
gallery icon

Se billedserie

Politiet var massivt til stede i Birkerød mandag aften i timerne efter overfaldet på Circle K-tanken. Foto: Hans-Henrik Tofft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Politiet jagter overfaldsmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Politiet jagter overfaldsmænd
Opdateret 16. maj 2017 kl. 19:43
Rudersdal - 16. maj 2017 kl. 14:50
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi var massivt til stede mandag aften på hjørnet af Birkerød Parkvej og Bistrupvej. Klokken 18.07 modtog politiet et alarmopkald fra Circle K tankstationen, der ligger på hjørnet af de to veje, at en ung mand var blevet overfaldet og stukket med en kniv.

arrow Læs også: Politidirektør: - Vi gør en indsats

Nordsjællands Politi ville mandag aften ikke sige meget om sagen til Frederiksborg Amts Avis, og tirsdag blev kortene også holdt tæt til kroppen. I politiets døgnrapport står der dog følgende:

»Otte til 10 personer havde slået og sparket en 19-årig mand fra Hillerød, der var på stedet, ligesom han blev stukket med kniv i benet. Parterne forsvandt fra stedet, medens den tilskadekomne blev bragt til sygehuset for behandling. Sagen efterforskes.«

Frederiksborg Amts Avis var på gerningsstedet mandag aften, hvor en patruljevogn holdt på Bistrupvej, mens en anden holdt på Circle K-tanken, der var spærret af med politiets rød-hvide afmærkningsbånd. På tanken holdt også en civil politibil.

Hverken betjentene på stedet eller et øjenvidne til overfaldet ønskede at udtale sig til avisen, men efter Frederiksborg Amts Avis' oplysninger er der muligvis tale om et opgør i bande-miljøet. Det vil Nordsjællands Politi dog hverken be- eller afkræfte.

- Vi undersøger naturligvis om der er banderelationer i forhold til overfaldet. Nu skal vi lige have tid til at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen - inden vi eventuelt udsender efterlysninger og udtaler os yderligere, siger pressekoordinator Henrik Suhr.

Ved du mere om sagen, så ring til Frederiksborg Amts Avis på 45 86 35 71...

arrow Efter skyderi: Politiet øger tilstedeværelsen
02. juni 2017 kl. 15:13 Opdateret: kl. 15:13
arrow Borgere efter skuddrama: Hvor er politiet?
02. juni 2017 kl. 11:33 Opdateret: kl. 11:33
arrow Billedserie: Tre fængslet efter knivstikkeri
19. maj 2017 kl. 13:09 Opdateret: kl. 13:09
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk