21. april 2019
Aftaleparterne aflyser den planlagte reduktion på skoleområdet på 4,2 mio. kr. i 2020, så der ikke hjemtages yderligere besparelser, før der er mulighed for at iværksætte en ny og mere robust struktur. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Aftaleparterne aflyser den planlagte reduktion på skoleområdet på 4,2 mio. kr. i 2020, så der ikke hjemtages yderligere besparelser, før der er mulighed for at iværksætte en ny og mere robust struktur. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Det betyder budgetforliget i Rudersdal...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Det betyder budgetforliget i Rudersdal...
Rudersdal - 03. oktober 2018 kl. 04:59
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I billedserien kan du se, hvad den netop indgåede budgetaftale i Rudersdal blandt andet betyder.

arrow Læs også: Trods pres: Rudersdal fastlåser lav skat i to år

Derudover indgår følgende punkter i forliget:

* Økonomiudvalget ønsker en præsentation af den nuværende model for ejendomsdrift og tilsyn med kommunes ejendomme med henblik på en drøftelse af mulige strukturelle tiltag.

* Økonomiudvalget sørger for finansiering af de to særlige udvalg (§17.4 udvalg), således at Skolestrukturudvalget tilføres 0,3 mio. kr. årligt og Sårbare Børn- og Ungeudvalget tilføres 0,25 mio. kr. til aktiviteter.

*Ud over de i budgetforslaget beskrevne mål skal der ses på strukturforslag knyttet til Miljø- og Teknikudvalgets område. Endvidere øges ambitionsniveauet for strukturforbedringer inden for Økonomiudvalgets ressort svarende til i alt 5 mio. kr. i budgetperioden.

* Der etableres en erhvervskoordinatorordning fra 2019, der i det første år finansieres af Erhvervsrådet med 0,6 mio. kr. Økonomiudvalget skal senest i august 2019 have forelagt et oplæg til den videre finansiering af ordningen.

* Med baggrund i de støttede projekter på skolerne evalueres om puljen til udendørs læringsmiljøer skal suppleres svarende til de midler, der blev anvendt til renovering af offentlige legepladser.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.