2. juni 2020
Skønt ser det ud, men du skal lige have 52,5 millioner kroner klar for at kunne flytte ind her. Foto: Boliga.dk
gallery icon

Se billedserie

Skønt ser det ud, men du skal lige have 52,5 millioner kroner klar for at kunne flytte ind her. Foto: Boliga.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Flyt ind i Mads Skjerns villa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Flyt ind i Mads Skjerns villa
Opdateret 15. marts 2019 kl. 21:13
Rudersdal - 14. marts 2019 kl. 10:33
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis du har 52,5 millioner i banken og er på udkig efter en passende bolig, så kan du flytte ind i den villa, der har huset familien Skjern i den ikoniske tv-serie Matador. Det fortæller boliga.dk.

Villaen og dens 440 kvadratmeter ligger i Holte med udsigt over og grund ned til Furesøen. Inde bag murene vender blandt andet snedkerhåndlavet køkken, hall med en trappe designet af Arne Jacobsen, pejsestue, vinrum, flere store soveværelser

I Matador køber Mads Skjern ejendommen for at overraske Ingeborg, og han forvandler ejendommen til sit moderne palæ. Måske kan det samme siges om virkeligheden. I hvert fald har ejendommen i næsten 70 år været ejet af familien Øvlisen og Hallas-Møller, der står bag medicingiganten Novo Nordisk.

Området tilhører da også et af de steder i landet, hvor der skal være flest penge på kontoen for investere i mursten og kvadratmeter. Ifølge tal fra Boliga blev en gennemsnitlig hus-kvadratmeter i Holte nemlig sidste år solgt for knap 37.000 kroner. Det var dog husene på Østerbro i København, der kostede absolut mest - her betalte områdets nyslåede huskøbere nemlig i gennemsnit cirka 62.500 kroner pr. kvadratmeter.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?