22. april 2019
Det skal naturligvis være sjovt hos fest.dk. Her er det salgschef Mads Ulrick Kristensen, der kommer med en kæk bemærkning ved et ellers mere alvorligt strategimøde. For bordenden er det indehaver af fest.dk, Thomas Fest, flankeret af programmør Alexander Nortung og sælger Jonathan Geisler. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Det skal naturligvis være sjovt hos fest.dk. Her er det salgschef Mads Ulrick Kristensen, der kommer med en kæk bemærkning ved et ellers mere alvorligt strategimøde. For bordenden er det indehaver af fest.dk, Thomas Fest, flankeret af programmør Alexander Nortung og sælger Jonathan Geisler. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Efternavn er blevet en festlig forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Efternavn er blevet en festlig forretning
Rudersdal - 12. oktober 2018 kl. 05:14
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Står du og mangler en tryllekunsner, en dj, lidt hjælp med maden, balloner og bordpynt eller borde og stole, så behøver du i fremtiden kun at klikke et par gange på musen på internetportalen www.fest.dk, der gik i luften i midten af juli. Bag siden står 46-årige Thomas Fest fra Birkerød, der nu laver en forretning ud af sit efternavn. Det skriver Frederiksborg Amts Avis torsdag.

- På nettet findes portaler inden for alt muligt, men der har ikke været et dansk »site«, der samler alt, hvad man kan tænke sig inden for fest, festartikler og relaterede ydelser som underholdning, catering med mere. Jeg har derfor lavet en lille husmandsundersøgelse for at finde ud af, om der egentlig var et behov for en fest-portal. Tilbagemeldingerne var, at rigtig mange gik tabt i junglen af tilbud. Når de på google søgte på fest, festartikler, underholdning eller lignende, så kom der afsindigt mange sider frem. Langt de fleste var irrelevante - eller måske lå leverandøren for langt væk rent geografisk, så brugeren skulle bruge rigtig lang tid på at finde frem til det rigtige.

Thomas Fest åbner for portalen på sin computerskærm:

- På fest.dk har vi ikke alene samlet tilbuddene. Vi har også gjort det nemt at finde de rigtige. Google lister tingene op. Vi har lavet et kort, så brugeren visuelt og hurtigt får et overblik, forklarer portal-indehaveren til Frederiksborg Amts Avis.

Som bruger kan man også oprette en gratis profil. Det giver den fordel, at man kan oprette og gemme favoritter samtidig med, at man nemt og blot ved et enkelt klik kan skrive direkte til leverandøren af det, man skal bruge.

- Når man er oprettet som bruger på fest.dk kan man også vælge at oprette et produkt. Har man eksempelvis en slush-ice- eller popkorn-maskine, som man alligevel kun bruger nogle gange om året, så kan man lave en annonce, så andre private direkte kan skrive til ejeren af maskinen og leje den. Sådan en annonce, hvor vi formidler kontakten, koster 500 kroner for et helt år. Det er moderne deleøkonomi, fastslår Thomas Fest.

Læs mere på Frederiksborg Amts Avis torsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.