16. februar 2019
17-årige Natasja Kunde fra Søllerød er blandt de 30 finalister, der den 12. september skal kæmpe om årets titel som Miss Danmark i Cirkusbygningen i København. Foto: Joram G. Menzer
gallery icon

Se billedserie

17-årige Natasja Kunde fra Søllerød er blandt de 30 finalister, der den 12. september skal kæmpe om årets titel som Miss Danmark i Cirkusbygningen i København. Foto: Joram G. Menzer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ballerina i Miss Danmark vil være den bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ballerina i Miss Danmark vil være den bedste
Opdateret 03. september 2018 kl. 10:06
Rudersdal - 03. september 2018 kl. 10:03
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som tidligere ballerina på eliteniveau har 17-årige Natasja Kunde fra Søllerød muligvis en lille fordel, når hun den onsdag den 12. september skal konkurrere med 29 andre piger om titlen som Miss Danmark 2018. I hvert fald betyder tiden som eliteudøver af ballet, at Natasja Kunde ved, hvad det vil sige at koncentrere sig 100 procent i en konkurrencesituation.

- Jeg danser rigtig meget ballet og har danset på Det Kgl. Teater i syv år. Men jeg stoppede, fordi det tog meget tid, og jeg prioriterede at bruge min tid på at gå i gymnasiet, siger Natasja Kunde, som fortsætter:

- Jeg danser dog stadig på eliteplan og træner fire gange om ugen. Jeg elsker at danse, og det er mit frirum, men det betyder også, at jeg ved, hvordan det er at være i en konkurrencesituation, hvor man skal have fokus og koncentration. Jeg har en disciplin og et fokus, som jeg tror - og håber - kan hjælpe mig i konkurrencen.

Den 17-årige pige, der netop er begyndt i 2.g på Nærum Gymnasium, glæder sig over at være blevet udvalgt til at være blandt de sidste 30 deltagere i Miss Danmark. Udvælgelsen til finalen er derfor allerede en sejr i sig selv.

- Det er helt vildt, og det føles faktisk også lidt urealistisk, for der er jo virkelig mange piger, der har søgt. Så det at være blandt de sidste 30 er en ret stor ting for mig, siger Natasja Kunde.

Hun meldte sig til konkurrencen, fordi hun havde set tv-programmet Miss Perfect om seks deltagere i Miss Danmark.

- Da jeg så det, begyndte jeg at overveje, hvordan jeg selv ville klare mig i sådan en konkurrence. Desuden har jeg har egentlig altid haft en drøm om at blive model, men i Miss Danmark-konkurrencen handler det også meget om det indre og ikke bare om at se godt ud, og det kan jeg faktisk rigtig godt lide. Det betyder noget, hvad jeg er for en person og hvilke holdninger, jeg har, siger Natasja Kunde, der også betegner sig selv som et konkurrencemenneske.

- Jeg vil nok gerne være den bedste til de ting, som jeg deltager i, siger hun med et lille grin.

Kendskabet til at man må arbejde hårdt for at opnå resultater, som Natasja Kunde tager med sig fra et liv som elite-danser, har hun også allerede haft brug for til Miss Danmark-konkurrencen, hvor der skal arbejdes hårdere, end hun måske selv lige havde regnet med, da hun meldte sig til konkurrencen.

- Jeg tror heller ikke, at omverdenen helt er klar over, hvad det egentlig kræver at være finalist i Miss Danmark. Jeg tror, at mange tænker, at vi bare møder op til finalen, og så går vi lidt catwalk, bliver bedømt, og så er det overstået. Men der er en masse obligatoriske boot camps, hvor man går i høje sko hele dagen, og så er der del-konkurrencer undervejs. På de dage er vi i gang i op mod seks timer i træk, og det kræver koncentration og fokus at være med, siger Natasja Kunde.

Hun understreger dog, at hun nyder at være med i konkurrencen, som også har givet hende et nyt fællesskab.

- Det er super sjovt at være med. De weekender, hvor vi har boot camps, lærer man virkelig de 29 andre finalister at kende, og det er super hyggeligt, for de er nogle rigtig søde piger. Vi konkurrerer selvfølgelig også med hinanden, fordi det er jo en konkurrence. Men jeg synes, at vi har et godt sammenhold, og at vi er gode til at hjælpe hinanden, siger Natasja Kunde.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk