25. maj 2019
Henriette og Torben blev gift på rådhuset i Holte i april, men bryllupsfesten holdt de i Italien, hvor gæsterne blev inviteret ned i tre dage med alt betalt. Nu fortæller de deres historie som mulig inspiration for andre. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Henriette og Torben blev gift på rådhuset i Holte i april, men bryllupsfesten holdt de i Italien, hvor gæsterne blev inviteret ned i tre dage med alt betalt. Nu fortæller de deres historie som mulig inspiration for andre. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BILLEDSERIE: Nordsjællandsk par inviterede 46 gæster til bryllup i Toscana

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILLEDSERIE: Nordsjællandsk par inviterede 46 gæster til bryllup i Toscana
Rudersdal - 24. juni 2018 kl. 09:40
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagene fra den 10.-13. maj vil Henriette Betak og Torben Møller huske resten af livet som noget helt særligt... og det vil deres 46 gæster formentligt også.

Parret, der er bosat på Julmosevej i Birkerød, blev viet på rådhuset i Holte den 28. april, mens bryllupsfesten blev holdt på vingården »Villa Le Vigne« i Toscana, Italien, mellem byerne Siena og Firenze. Her blev de 46 gæster inviteret ned i tre dage med overnatning, morgenmad og aftensmad betalt. Gæsterne skulle blot betale turen derned selv, og det var så i stedet for en bryllupsgave.

- Gennem livet gør man sig nogle erfaringer. Henriette og jeg har begge været gift før og prøvet et mere traditionelt dansk bryllup. Vi ville derfor gerne prøve noget anderledes, fortæller Torben Møller til Frederiksborg Amts Avis.

Han er 59 år og selvstændig mekaniker, mens hans elskede nye hustru, Henriette er 51 år og gartner teamleder i Rudersdal Kommune.

- Vi er helt almindelige mennesker, og en bryllupsfest i Italien kan måske lyde avanceret og utroligt dyrt. Men det er det faktisk ikke. For de 46 gæster med overnatning, morgenmad og aftensmad i tre dage betalte vi cirka 90.000 kroner inklusiv aftenen med bryllupsfesten. Det ville et bryllup i Danmark med en enkelt overnatning også hurtigt have kostet, men her fik vi flere dage, hvor vi havde tid til at være sammen, til at snakke på tværs, og hvor gæsterne havde mulighed for selv at tage på ture ud i landskabet. Flere kombinerede brylluppet med en miniferie, og dermed blev bryllupsfesten også en slags gave til gæsterne, forklarer Henriette Betak.

Det eneste - og næsten surrealistisk minus ved hele rejsen var, at parret mistede deres fælles kuffert på turen til Italien. Den dukkede aldrig op dernede, og de fik den først igen 24 dage efter, de var kommet hjem igen...

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis lørdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.