22. januar 2019
Søndag ved frokosttid udbrød der en kraftig brand på Bakkevænget i det centrale Birkerød. Røgen kunne ses på kilometers afstand, og flere veje var spærret af af politiet i forbindele med branden. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Søndag ved frokosttid udbrød der en kraftig brand på Bakkevænget i det centrale Birkerød. Røgen kunne ses på kilometers afstand, og flere veje var spærret af af politiet i forbindele med branden. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BILLEDSERIE: Naboer i chok efter voldsom villabrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILLEDSERIE: Naboer i chok efter voldsom villabrand
Rudersdal - 23. april 2018 kl. 04:15
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medfølelse, chok, vrede.

arrow Læs også: Voldsom brand: Ukrudtsbrænder antændte hus, carport og bil

Følelserne var mange og forskellige hos beboerne i området omkring Bakkevænget søndag eftermiddag efter en voldsom brand udraderede en villa, en dobbelt carport, en bil og en lagerbygning.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis mandag.

Beboeren i den nu udbrændte villa havde arbejdet med en ukrudtsbrænder, og ifølge de foreløbige meldinger fra Nordsjællands Politi, havde flammerne ved et uheld fået fat i enten et buskads eller i carporten.

Herfra bredte ilden sig hurtigt til en bil, som beboeren fik bakket ud til en naboindkørsel, hvor den dog udbrændte.

- Det er jo nok et hændeligt uheld, men det er meget tæt på vores ejendom, og jeg må sige, at jeg synes, at det er direkte idiotisk at gå rundt med »en flammekaster«, når det nu har været så tørt den seneste tid. Ilden fik meget hurtigt fat, og der gik ikke mere end et par minutter, så var der virkelig fut i flammerne. Derfor virkede det også som lang tid, før brandvæsnet nåede frem. Det kunne virkelig have været gået galt. Derfor er jeg faktisk mere vred end chokeret lige nu, lyder det fra en beboer, der ikke ønsker sit navn i avisen.

Frederiksborg Amts Avis gik rundt på vejene omkring branden og overalt stod beboere og forbikørende og talte om den voldsomme brand, der lavede en røgsky, der kunne ses på mange kilometers afstand.

De fleste af dem avisen talte med var chokerede, og en del var også medfølende overfor beboerne, der nu har mistet både ejendom, ejendele og bil.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis mandag....

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk