5. december 2020
Erik Gissel Jensen var specielt kendt i Birkerød-området som Buller og Taxi-Erik... og som en ordholdende mand og politiker.
gallery icon

Se billedserie

Erik Gissel Jensen var specielt kendt i Birkerød-området som Buller og Taxi-Erik... og som en ordholdende mand og politiker.
Foto: KIM TAMS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BILLEDSERIE: Erik Gissel Jensen er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILLEDSERIE: Erik Gissel Jensen er død
Rudersdal - 26. januar 2019 kl. 18:56
Af Peter von der Wehle - Formand for Dansk Folkeparti Rudersdal

Tidligere formand for Dansk Folkeparti i Rudersdal - Taxivognmand Erik Gissel Jensen - er død den 25. januar 2019.

Erik har boet i Birkerød sammen med sin hustru Kirsten gennem mange år. Sammen har de en søn i Nordjylland.

Erik var specielt kendt i Birkerød-området som Buller og Taxi-Erik, - og en ordholdende mand, som turde stå ved sine meninger.

Om nogen var Erik Gissel Jensen DF'er helt ind i knoglemarven. Han og hustruen kørte land og rige rundt i deres autocamper for at deltage i mangeartede DF-arrangementer. Selv Folkemødet på Bornholm deltog de i gennem mange år.

Efter at have været bestyrelsesmedlem fra 2005 til 2010 var det for lokale DF'ere i Rudersdal i 2011 en helt naturlig ting, at Erik selvfølgelig skulle overtage formandsposten i lokalforeningen.

Erik var en aktiv og ikke mindst dygtig formand for DF i Rudersdal i syv år, og i 2013 blev han samtidig valgt ind i Rudersdal Kommunalbestyrelse. Et tillidsjob, som Erik var meget glad for, og som han bestred i fire år, hvor han gjorde fyldest i Økonomiudvalget og Socialudvalget.

Hans mærkesager gjaldt vilkårene for kommunens ældre medborgere og kommunens udvikling og økonomi.

Han sagde engang til mig: »Den dag, jeg stopper som politiker, vil jeg gerne huskes som en ærlig og retskaffen person, som har siddet i kommunalbestyrelsen i Rudersdal«.

Det var præcis den karakteristik, han fik af sine kolleger, da han stoppede i kommunalbestyrelsen!

Erik blev for mig en god ven, som jeg har arbejdet tæt sammen med siden 2014. Vi havde samme ønsker for kommunens beboere og fremtid og havde samme skæve humor, hvilket gjorde vores samarbejde let. Han vil blive dybt savnet af alle, som kendte ham!

Bestyrelsens bedste tanker og kondolencer går til Kirsten, Rasmus og familien.

Æret være Erik Gissel Jensens minde!

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?