24. november 2017
Rudersdal Sommerkoncerter er en festival med klassisk musik, som løber af stablen i august.
gallery icon

Se billedserie

Rudersdal Sommerkoncerter er en festival med klassisk musik, som løber af stablen i august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anerkendte verdensnavne til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anerkendte verdensnavne til festival
Rudersdal - 17. juli 2017 kl. 07:28
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er verdensnavne på programmet, når Rudersdal Sommerkoncerter i år markerer 100-året for den russiske revolution, skriver Frederiksborg Amts Avis mandag. Festivalen har indledt et samarbejde med musikforlaget Hans Sikorski, der udgiver russisk musik, og det er derfor lykkedes at få Lera Auerbach til at gæste sommerkoncerterne som årets internationale festivalkomponist.

- Hun viderefører den vægtige russiske musikarv fra Shostakovich og Schnittke og har høstet verdensomspændende anerkendelse for sine udtryksfulde kompositioner, siger Christine Pryn, der er kunstnerisk leder på Rudersdal Sommerkoncerter.

Til årets udgave af Rudersdal Sommerkoncerter er der desuden mulighed for at opleve blandt andre klavertrioen This Mirror Has Three Faces på Vedbæk Station, hvor Ensemble Nordlys spiller et helt russisk program, der også inkluderer klassikere af Tchaikovsky og Rachmaninov.

- Også på musikersiden kan Rudersdal Sommerkoncerter præsentere det ypperste fra Rusland. Trompetvirtuosen Sergei Nakariakov optræder i et brilliant program sammen med sin duopartner, den anerkendte pianist Maria Meerovitch. Koncerten er i Gl. Holte Kirke og transmitteres af DR P2, siger Christine Pryn, der også kan oplyse, at den dansk-russiske relation belyses, når P2-værten Helge Baun Sørensen holder foredrag på Hovedbiblioteket i Birkerød om Rachmaninovs ophold i Danmark.

Der er mulighed for at se hele programmet på www.rudersdalsommerkoncerter.dk, hvorfra der også kan købes billetter. Festivalen foregår fra den 6. august til den 27. august.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk