21. oktober 2021
Lykkelige Omstændigheder i Søllerød
Lykkelige Omstændigheder i Søllerød
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anders W. Berthelsen filmede i Søllerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders W. Berthelsen filmede i Søllerød

Et børneværelse i et hus på Nøddegangen danner kulisse til Lykkelige Omstændigheder

Rudersdal - 17. september 2021 kl. 11:45
Af Pernille Borenhoff

Endnu en gang lægger et hus i Søllerød kulisse til en film. Denne gang er det et børneværelse på Nøddegangen i Søllerød, som Nordisk Film har fundet egnet til filmen Lykkelige Omstændigheder, der forventes at ramme de danske biografer i april 2022.

Filmholdet fra produktionen.dk optog torsdag i sidste uge på stedet og fyldte godt op på både Nøddegangen og Søllerødvej. Og det var sidste gang. For i næste uge drager de til Kolding, hvor selve huset, som handlingen udspiller sig i og omkring, ligger, fortæller produktionsleder Sara Vase. I øvrig bliver det sidste uge, der filmes. For så er alt i kassen og klar til videre bearbejdelse, fortalte hun ligeledes.

Instruktøren er skuespiller Anders W. Berthelsen, og det her hans debut som soloinstruktør.

Skuespillerne Joachim Fjelstrup, Roberta Reichhardt, Sofie Torp, Martin Høgsted og Esben Smed spiller de fem hovedroller i den dramatiske komedie, der er forfattet af Kim Fupz Aakeson.

Filmen handler om de meget forskellige søstre Katrine og Karoline. Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Undtagen børn. Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en plan, som kan løse alles problemer, nemlig at Katrine betaler søsterens gæld til gengæld for et barn.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?