8. juli 2020
Det var en imponeret borgmester Jens Ive (V), der i sidste uge kunne være med til at hylde alle kommunens mestre i 2019. Der var ifølge borgmesterens tale om, at der blandt andet er vundet ikke mindre end 17 verdensmesterskaber og seks europamesterskaber. Foto: Claus Birch
gallery icon

Se billedserie

Det var en imponeret borgmester Jens Ive (V), der i sidste uge kunne være med til at hylde alle kommunens mestre i 2019. Der var ifølge borgmesterens tale om, at der blandt andet er vundet ikke mindre end 17 verdensmesterskaber og seks europamesterskaber. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle idrættens mestre blev fejret ved stort show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle idrættens mestre blev fejret ved stort show
Rudersdal - 23. januar 2020 kl. 05:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rød løber, velkomstdrinks, tryllerier, sliders og frugtsalat var bare noget af det, som de børn, der havde vundet et mesterskab sidste år, kunne nyde fredag eftermiddag ved årets idrætsfest for udøvere under 17 år.

Traditionen tro uddelte borgmester Jens Ive (V) på vegne af kommunalbestyrelsen diplomer og erindringsgaver til alle, der har vundet et mesterskab i 2019.

- Jeg har stor respekt for den indsats, det kræver at opnå resultater som jeres - det er godt gået, sagde borgmesteren blandt andet i sin tale.

- Det er mig også en fornøjelse at anerkende vores idrætsforeningers store arbejde, og ikke mindst den store frivillige indsats, som netop er motiverende og afgørende for de mange præstationer, tilføjede Jens Ive.

Den røde løber var også rullet ud om aftenen til idrætsfesten for idrætsudøvere over 17 år.

Festen blev skudt i gang med et cheerleadershow fra Søllerød Gold Diggers' cheerleaders efterfulgt af diplomuddeling og latindans ved Birkerød Sportsdanserforening.

Som en overraskelse var aftenens foredrag denne gang ved cykelrytteren Chris Anker Sørensen, der modtog mange spørgsmål fra salen.

I år havde ikke mindre end 109 idrætsudøvere under 17 år kvalificeret sig til at deltage og mere end 270 mestre over 17 år fordelt hele 22 forskellige klubber i Rudersdal Kommune - samlet set med et aldersspænd fra 8 år til 79 år.

Flere udøvere har vundet flere, både nationale og internationale mesterskaber:

- Jeg blev noget imponeret, da jeg kunne se, at vi blandt alle vores mestre i 2019, såvel børn som voksne, har vundet ikke mindre end 17 verdensmesterskaber og seks europamesterskaber, sagde Jens Ive og sendte også en hilsen til alle dem, der har opnået flotte resultater inden for deres idræt uden, at det dog er blevet til et mesterskab.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?