18. oktober 2021
Børn, forældre og personale i Børnehuset Abildgården fejrede, at de nu er certificerede som sangglad daginstitution. Foto: Marie Overgaard Bering
Børn, forældre og personale i Børnehuset Abildgården fejrede, at de nu er certificerede som sangglad daginstitution. Foto: Marie Overgaard Bering
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Abildgården nu officielt fyldt med sangglæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Abildgården nu officielt fyldt med sangglæde

Børnehuset i Rudersdal er efter et års arbejde nu certificeret

Rudersdal - 27. september 2021 kl. 11:44

Børnehuset Abildgården kan nu officielt skilte med, at de kan noget særligt med sang, og at de fremadrettet også vil give sangen og sangglæden en stor plads i børnehusets hverdag.

Og det blev fejret sidste torsdag, hvor de modtog deres certifikat som sangglad daginstitution. På legepladsen var der pyntet op med hjemmelavede noder, der flagrede i vinden, og på trods af en regnfuld og blæsende dag, så brød solens stråler igennem, da børnehuset modtog sit certifikat.

"Vi har gennem det seneste år haft en sangsamling om ugen, hvor børnene har øvet forskellige sange med tilhørende fagter og brugen af deres stemme. Cirka en gang om måneden har der været en sangkonsulent for at give faglig sparring til personalet. Det har gjort, at personalet nu er klædt på og har opbygget viden og kompetencer i relation til sangsamlingerne," fortæller leder Morten Faber Harder i en pressemeddelelse fra Rudersdal Kommune.

Sangkonsulenten vil fortsat være tilknyttet børnehuset. jesl

Rejser du til udlandet i år?