28. november 2020
Carsten Germansen van Hauen fylder 75 år på fredag. Han arbejder stadig fuld tid som kok. Privatfoto
Carsten Germansen van Hauen fylder 75 år på fredag. Han arbejder stadig fuld tid som kok. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 75 år i benene og 55 år i køkkenet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75 år i benene og 55 år i køkkenet

Carsten Germansensen van Hauen har ingen planer om at gå på pension fra sit elskede arbejde som kok

Rudersdal - 23. oktober 2020 kl. 09:20

Carsten Germansen van Hauen fylder 75 år på fredag 23. oktober.

De fleste, som runder denne halvrunde milepæl, har for længst sagt farvel til arbejdsmarkedet for at nyde et velfortjent otium. Men det har denne fødselar absolut ingen planer om.

Trods 55 års virke som kok er han stadig lige begejstret for kogekunsten, og han arbejder trods sin modne alder stadig på fuld tid i køkkkenet med at bespise medarbejderne hos Novo Nordisk.

"Det vil jeg blive ved med. Jeg kan alligevel ikke finde ud af at gå rundt derhjemme, så vil jeg hellere på arbejde," smiler Carsten Germansen van Hauen.

Han er søn af direktør og restauratør Svend Aage Germandsen og Sigrid van Hauen fra bagerdynastiet van Hauen, så han er vokset op i smagens verden. Og han har, efter endt skolegang på Birkerød Privatskole og udstået læretid som kok også været vidt omkring i branchen.

Han har i sit lange virke stået i køkkenet hos blandt andre Hotel D'Angleterre, Hotel Plaza, Hotel Imperial og Hotel Marina i Vedbæk.

Carsten Germandsen van Hauen har også i otte år virket som chefkok i Frederiksborg Amt, leveret mad til Radiometers kantine og de seneste 16 år er det altså medarbejderne i Novo Nordisk, der har nydt godt af hans evner i køkkenet.

Det kommer gæsterne til hans fødselsdag, herunder hans kone og to voksne børn, også til at mærke, når han kokkererer sin egen fødselsdagsmiddag i hjemmet i Birkerød - på grund af corona lidt mere stilfærdigt end planlagt.

Fritid har han ikke meget af, men den han har, ynder han at bruge på at rejse. msr

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?