23. oktober 2019
Nils Christensen og Sonja Andersen går en nem rute med børnebørnene Lisa og Alfred, mens deres forældre løber en af de svære ruter. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
gallery icon

Se billedserie

Nils Christensen og Sonja Andersen går en nem rute med børnebørnene Lisa og Alfred, mens deres forældre løber en af de svære ruter. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 60 gange Molboløb for familie og sammenhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 gange Molboløb for familie og sammenhold
Rudersdal - 07. januar 2019 kl. 10:02
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I små flokke kommer de ned af den trange sti, der snor sig ved indgangen til skovområdet Jægersborg Hegn. Mens nogle har fået farve i kinderne af at haste gennem skoven, er der andre, der mageligt skubber barnevogne, mens huerne er trukket godt ned over panden og vintersolens skær blænder øjnene. Mellem barnevogne og motionister traver pensionister og teenagere. De leder alle efter den næste post, hvor et spørgsmål skal besvares, før ruten fortsætter.

Der er tale om Molboløbet, der startede søndag formiddag i Nærum, skriver Frederiksborg Amts Avis mandag:

- Løbet handler om at få en dejlig dag med familien i skoven, fortæller Anne K. Nielsen, der er medlem af bestyrelsen i Søllerød Orienteringsklub, som arrangerer løbet.

- Samtidig er det anderledes end en almindelig løbetur, fordi deltagerne skal besvare spørgsmål undervejs, tilføjer hun.

En anelse stakåndede kommer kæresteparret Michael Skouboe og Sara Skou ind i Rundforbihallen. De har netop været ude i skoven, og selvom vejrtrækningen lyder tung, er stemningen let.

- Jeg løb første gang for omkring 10 år siden, og nu havde jeg lyst til at prøve igen, fortæller Michael Skouboe til Frederiksborg Amts Avis, inden han fortsætter:

- Det er virkelig en fed måde at starte søndagen på.

Parret, der bor i København, fortæller samtidig, at Molboløbet er en god måde at komme ud og se naturen på.

- Vi løber normalt rundt om søerne, men når vi deltager her, kommer vi ud i skoven, og vi løber noget nye steder. Det er dejligt, forklarer Michael Skouboe.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis mandag...