18. september 2019
Den 1. januar fik en 19-årig mand fra Birkerød angiveligt skoddet en cigaret i ansigtet efter et optrin i krydset af Birkerød Parkvej og Bistrupvej. Foto: Per Jensen
Den 1. januar fik en 19-årig mand fra Birkerød angiveligt skoddet en cigaret i ansigtet efter et optrin i krydset af Birkerød Parkvej og Bistrupvej. Foto: Per Jensen
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 19-årig fik skoddet cigaret i ansigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig fik skoddet cigaret i ansigtet
Rudersdal - 04. januar 2019 kl. 17:57
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 19-årig mand fra Birkerød anmeldte torsdag eftermiddag, at han tirsdag den 1. januar var blevet overfaldet ved krydset Birkerød Parkvej og Bistrupvej.

Nordsjællands Politi oplyser, at manden var kommet cyklende sammen med nogle venner, da de blev standset af to unge drenge, som mente, at den 19-årige og hans kammerater havde grinet ad dem.

De to drenge ringede efter nogle kammerater og den enes storebror, som kom til stedet og skoddede en cigaret i ansigtet på den 19-årige, hvorefter den 19-årige også blev tildelt et eller flere slag i ansigtet.

Gerningsmanden beskrives som mellemøstlig af udseende, 18 år, 175-185 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden og med mellemlangt, sort hår. Han var iført sort jakkesæt.

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner eller andre, der kan hjælpe med yderligere oplysninger til sagen. Det kan ske på telefon 114.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.