28. maj 2020
MantziusLives suveræne scenelys kaster et ekstra professionelt skær over Limenas-forestillingen »Ungdomsdyret«, der har 120 børn og unge medvirkende. Foto: Jonas Nilsson
gallery icon

Se billedserie

MantziusLives suveræne scenelys kaster et ekstra professionelt skær over Limenas-forestillingen »Ungdomsdyret«, der har 120 børn og unge medvirkende. Foto: Jonas Nilsson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 120 børn og unge tager scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

120 børn og unge tager scenen
Rudersdal - 13. januar 2020 kl. 20:20
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er det igen tid til Limenas på Mantzius. For 29 sæson i træk inviterer ungdoms-teaterforeningen til en oplevelse på højt niveau. Årets forestilling hedder »Ungdomsdyret« og medvirkende er 120 engagerede børn og unge i alderen 11-22 år. Det skriver Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

- Limenas har aldrig troet på auditions, test eller på at måle sig med andre. Her har man altid troet på, at hvis man viser børn og unge masser af respekt, interesse og giver dem et trygt og kreativt rum, hvor de kan udfolde sig, begå fejl og opleve succes, vil de vokse som mennesker og opnå en større forståelse for sig selv... og overfor andre, fortæller instruktør på forestillingen, Malene Klug Sørensen, der også selv er tidligere Limenas-skuespiller.

Som titlen på forestillingen mere end antyder, så handler »Ungdomsdyret« om livet som ung. Limenas skuespillerne har været de perfekte kilder til handlingen, som vi her ikke skal løfte sløret for meget for.

- Der er blevet snakket om det at være ung, der er blevet udfyldt spørgeskemaer om egne tanker og lavet teaterøvelser for at få alle de forskellige holdninger og meninger frem. Forestillingen er på den måde bygget op omkring 120 »Ungdomsdyrs« opfattelser, af det at være barn, ung og næsten voksen, forklarer Malene Klug Sørensen.

Forestillingen forsøger, at afspejle den svære, kærlighedsfyldte, skelsættende og til tider lidt mystiske overgang mellem det at være barn og voksen. En overgang som kan være vidt forskellig fra person til person.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag...

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?