20. april 2019
114 hold og cirka 1100 unge håndboldspillere indtager i den kommende weekend ni idrætshaller i Birkerød, Holte og Farum, når Rudersdal Håndbold for femte år i træk holder Rudersdal Cup. Foto: Rudersdal Håndbold
114 hold og cirka 1100 unge håndboldspillere indtager i den kommende weekend ni idrætshaller i Birkerød, Holte og Farum, når Rudersdal Håndbold for femte år i træk holder Rudersdal Cup. Foto: Rudersdal Håndbold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1100 håndboldspillere indtager Rudersdal og Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1100 håndboldspillere indtager Rudersdal og Farum
Rudersdal - 20. september 2018 kl. 05:58
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her i den kommende weekend den 21. til 23. september finder den femte udgave af håndboldstævnet Rudersdal Cup sted - fordelt på ni haller i Birkerød, Holte og Farum.

Det er Rudersdal Håndbold, der står bag stævnet, der siden starten i 2014 er vokset fra 80 til 114 hold.

- Vi holder os på samme antal hold som sidste år, der var rekordår. Vi har tilmeldt 1100 deltagende spillere og ledere. Desuden har vi over 450 overnattende, som i år overnatter på Birkerød Gymnasium, fortæller den turneringsansvarlige, Brian Steffensen til Frederiksborg Amts Avis.

Han fremhæver de mange frivillige hænder og hoveder, som både før, under og efter stævnet, løfter et kæmpe arbejde med at få håndboldhjulet til at køre rundt.

- Der er mange, som spørger ind til stævnet i god tid og allerede tidligt afsætter tid til at hjælpe ved stævnet, hvor vi har over 150 frivillige i gang i løbet af weekenden. Vi håber også, at kommunens borgere synes, det er en super begivenhed, at vores idrætshaller bliver fyldt af glade håndboldspillere. De tilmeldte hold kommer primært fra Sjælland, men i år har vi også to svenske og to islandske hold med, oplyser den turneringsansvarlige.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.