19. oktober 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 mio kr til hal på Rudegaard Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 mio kr til hal på Rudegaard Stadion

Budgetpartier øremærker penge til idrætshal i Holte.

Rudersdal - 08. oktober 2021 kl. 18:53

De tre partier bag Rudersdal Kommunes budget for 2022-25 arbejder videre med budgettet allerede inden det formelt er politisk vedtaget.

- Vi har lyttet til de foreninger, der bruger Rudegaard Stadion, og besluttet at sætte 10 millioner kroner af til grundkapital til en ny hal. Det synes jeg er gode nyheder for foreningerne, siger Court Møller (R).

Øremærkningen betegner de tre partier i en pressemeddelelse som at 'fremskynde en helt nødvendig forbedring af halkapaciteten på Rudegaard Stadion.

Hvor meget en ny hal vil koste i sidste ende er uvist, 20 millioner kroner har været nævnt, men hvor resten af pengene skal komme fra bliver op til drøftelser mellem parterne og afhænger af den model, der bliver valgt, oplyser Court Møller.

Samtidig med beslutningen om at konkretisere indsatsen for Rudegaard Stadion afsætter budgetpartierne 600.000 kroner i 2022 til at gennemføre en undersøgelse af, hvordan der samlet bliver skabt mere halkapacitet på området. De samlede afsatte midler til ny hal-kapacitet i Holte-området er uændret 40 millioner kroner.

Alle øvrige aftaler i budgetaftalen er uændrede. Det er Radikale Venstre, Venstre og Socialdemokratiet, som har indgået budgetaftalen for 2022-25, der skal andenbehandles på onsdag af kommunalbestyrelsen.

fsp

Rejser du til udlandet i år?