15. oktober 2018
Trine Dybkjær stiller op til kommunalvalget for Lokallisten for første gang. Hun er mor til fire og vil gerne videreføre det arbejde for børn og unge, som Maria Steno blandt andet har kæmpet for de seneste 20 år. Maria Steno genopstiller ikke ved kommunalvalget. Foto: Lars Sandager Ramlow
Trine Dybkjær stiller op til kommunalvalget for Lokallisten for første gang. Hun er mor til fire og vil gerne videreføre det arbejde for børn og unge, som Maria Steno blandt andet har kæmpet for de seneste 20 år. Maria Steno genopstiller ikke ved kommunalvalget. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dybkjær vil tage bolden op efter Steno

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dybkjær vil tage bolden op efter Steno
Rudersdal KV17 - 15. november 2017 kl. 05:37
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn optager en stor del af 50-årige Trine Dybkjærs tilværelse. Hun er mor til fire børn i alderen 12-22 år, og hun har blandt andet en datter på Skovlyskolen og en datter på Vangeboskolen, hvor hun er næstformand i skolebestyrelsen på nu sjette år samtidig med, at hun er medlem af »Trivselskomiteen«. Derudover har Trine Dybkjær erfaring med unge og deres uddannelse ved selv at have undervist på Niels Brock og Copenhagen Business School (CBS) samt ved at sidde i bestyrelsen for Human Resources Management-uddannelserne på CBS.

- Børneområdet er Lokallistens topprioritet. Lokallisten blev dannet for 34 år siden netop med det formål at styrke børne- og skoleområdet og for at sikre en bedre dialog med borgerne. Det vil jeg gerne arbejde for. Rudersdal er en grøn, rekreativ kommune med mange gode tilbud til børn og børnefamilier. Her kan børn vokse op og udvikle sig socialt som fagligt i trygge og stimulerende omgivelser. Det er vigtigt, at vi bevare dette, understreger Trine Dybkjær i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Hun har selv blandt andet været med til at vende en skole i krise til en velfungerende skole, hvor lærere og elever i dag trives. Hun har også været med til at forhindre nedrivningen af en populær skovbørnehave, hvor forældre-tilfredsheden var høj.

- Jeg har valgt at stille op for Lokallisten, fordi Listen i min optik lytter til borgerne - både børn, forældre og ansatte i kommunen og varetager deres interesser. Lokallisten har det privilegium, at den ikke at være bundet op på landspolitik. I stedet kan vi samarbejde bredt med de partier, der er enige i vores mærkesager, påpeger Trine Dybkjær, der fortsætter:

- Jeg har selv boet i kommunen det meste af mit liv på nær 10 år, hvor jeg har boet i København og Paris. De sidste seks år har jeg haft en del at gøre med kommunen og forvaltningen igennem mit arbejde i Vangeboskolens skolebestyrelse. Herigennem har jeg fået yderligere indsigt og interesse i hvad, der foregår i kommunen, især inden for børne- og skoleområdet, hvor jeg har mest erfaring. Jeg er også meget optaget af erhvervs- og beskæftigelsesområdet samt miljø og natur.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk