22. oktober 2018
Charlotte Antonsen er fjerde generation V-politiker i sin familie. Hun er tidligere folketingsmedlem og nu stiller hun op til kommunalbestyrelsen i Rudersdal. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Antonsen er fjerde generation V-politiker i sin familie. Hun er tidligere folketingsmedlem og nu stiller hun op til kommunalbestyrelsen i Rudersdal. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Antonsen ramt af politisk virus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antonsen ramt af politisk virus
Rudersdal KV17 - 06. november 2017 kl. 16:11
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Charlotte Antonsen er ramt af en politisk virus. Hun er fjerde generation V-politiker i sin familie, og tidligere har hun siddet i Folketinget for Venstre fra 1990 til 2007.

- Politik er en virus, der løber i mit blod. Uden at være royal kan man vist godt sige, at jeg har blåt blod i årerne. Det er også derfor, at jeg nu kaster mig ind i den kommunale valgkamp. Jeg vil gerne være en del at kommunalbestyrelsen i Rudersdal, fordi jeg har en masse tanker og idéer, jeg gerne vil arbejde med for at gøre kommunen endnu bedre i fremtiden, siger Charlotte Antonsen i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Hun vil blandt andet gerne have, at der i Rudersdal Kommune bliver oprettet et innovations- og digitaliserings-udvalg, der på tværs af kommunens forskellige forvaltninger skal sikre, at kommunen smartest muligt udnytter de digitale løsninger, så det bedst muligt giver mening for Rudersdals borgere. Forslaget er inspireret af Sophie Løhdes nye ministerium, Ministeriet for offentlig innovation, som ser på samfundets generelle muligheder for modernisering, fornyelse, effektivisering og styring.

- Digitalisering lyder måske lidt kedeligt, tørt og teknisk. Men konsekvensen af en fornuftig digitalisering er nærmest det modsatte. Det er varmt, trygt og individuelt. Vi skal bruge teknologien langt mere aktivt, så vi kan komme borgerne i møde præcis der, hvor de har brug for det. Kommunen skal naturligvis sørge for behandlinger og andre tilbud, når man ikke kan klare sig selv, men med et øget fokus på digitalisering kan vi tilpasse de tilbud kommunen sørger for, til det enkelte individ eller familie, forklarer Charlotte Antonsen, der bor i Søllerød. Hun kommer med et eksempel:

- En af mine venners svigerfar, Mogens, bor i Gl. Holte. Selvom han er over 80 år gammel, så er han ret god til både computer og internet. Derfor vil han gerne bestille dagligvarer på hjemmesiden »Nemlig.com«, der leverer varerne til hoveddøren. Men Mogens går ikke så godt, og han har derfor problemer med at få varerne ind. Her vil en ny app til telefonen kunne hjælpe med en digital løsning, der nemt kan sørge for, at en kommunal medarbejder kommer og hjælper Mogens. Det er billigere end, hvis kommunen dagligt skal levere færdiglavet mad til Mogens, og samtidig får Mogens mere selvbestemmelse i forhold til sit liv.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis tirsdag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk