4. august 2021
Nærum Tennisklubs standerhejsning 13. juni. Foto: Martin Håkonsson
Nærum Tennisklubs standerhejsning 13. juni. Foto: Martin Håkonsson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: "Tennis er en vidunderlig sport"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Tennis er en vidunderlig sport"

Nærum Tennisklub havde fornylig en velbesøgt standerhejsning

Rudersdal Avis - 28. juni 2020 kl. 09:02

Tennis Sidste lørdag 13. juni kunne Nærum Tennisklub hejse klubbens flotte blå flag, mens alle istemte mottoet: "Tennis er en vidunderlig sport."

Og det har de jo så evig ret i. Nu er klubben for alvor i gang igen efter coronaen, og lige under 50 mennesker sørgede for på én gang ikke at være for stor en forsamling og et fint fremmøde.

Formanden, Douglas Malcolm, holdt tale om årets forløb og nye initiativer, og han introducerede bestyrelsesmedlemmerne og klubbens nye cheftræner Henning Lundsfryd.

Derudover blev de seks lokale juniortrænere introduceret, og der blev klappet behørigt af de mange frivillige, som hjælper til i klubben med spritindkøb, rengøring, reparationer, holdkampsarrangementer mv.

Til sidst blev klubbens banemand, Poul Ørholt Nielsen, rost for sit fremragende arbejde på banerne, så de igen i år er blevet Nordsjællands bedste.

Så blev flaget hejst med tennisdigt, fællessang og efterfølgende kaffe,tebirkes og kirsebær, inden der derefter blev trænet ihærdigt på banerne, både af små og store, og på mange niveauer, til langt ud på eftermiddagen. msr

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?