5. april 2020
Musikskolen - som blandt andet indleder alle kommunalbestyrelsesmøder med en sang - spiller for, når kommunen synger fællessang tre gange om ugen.
Musikskolen - som blandt andet indleder alle kommunalbestyrelsesmøder med en sang - spiller for, når kommunen synger fællessang tre gange om ugen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syng sammen hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syng sammen hver for sig

Selv om vi rykker tættere sammen, er vi lige nu nødt til at gøre det hver for sig. Derfor har vi også brug for at kunne dele oplevelser med hinanden. Derfor arrangerer kommunen nu adskilt fællessang tre gange om ugen

Rudersdal Avis - 25. marts 2020 kl. 09:00
Af Mikkel Svinth Rødgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rudersdal Kommune giver nu mulighed for, at vi tre gange om ugen kan mødes om fælles sang, der hvor vi er. På vores plejecentre og i vores botilbud kan man måske mødes i små grupper, man kan synge med derhjemme, eller man kan blot lade sig blive underholdt.

Det er kommunens Musikskole, der synger for mandag, onsdag og fredag kl. 12.10. Musikskolen besøger forskellige steder i kommunen både plejecentre, bosteder, seværdigheder og naturskønne områder.
Dagens sang vil hver gang blive præsenteret. Første gang er i morgen, onsdag den 25. marts, kl. 12.10, hvor det er borgmester Jens Ive, som præsenterer sangen.

Det er Sigfred Pedersen og Knud Vad Thomsens ’En vår er kommet’. Den er også kendt som ’Jeg plukker fløjsgræs’.
Du kan synge med ved at gå ind på Facebook.com/rudersdal mandag, onsdag og fredag kl. 12.10. Hvis du er ansat i Rudersdal Kommune, kan du gå ind på kommunens intranet. Vi lægger teksten op på Facebook og intranettet nogle timer i forvejen.
Hvis du har gode idéer til, hvad Musikskolen skal synge for til, hører vi meget gerne fra dig. Du kan skrive dit forslag til kommunikation@rudersdal.dk