25. oktober 2020
Region Hovedstaden tilbyder gratis kurser for psykisk sårbare. Modelfoto
Region Hovedstaden tilbyder gratis kurser for psykisk sårbare. Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Region Hovedstaden tilbyder gratis kurser for psykisk sårbare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Region Hovedstaden tilbyder gratis kurser for psykisk sårbare

Også pårørende og frivillige kan få glæde af tilbuddet Skole på Tværs, som skal skabe bedre muligheder for mennesker med psykisk sårbarhed

Rudersdal Avis - 28. september 2020 kl. 09:00

Vil du godt tilbage på studiet eller arbejdet efter en sygdomsperiode? Leder du efter strategier til at mestre hverdagen, så du er i mental balance? Er du pårørende til en psykisk sårbar eller arbejder med området i kommunen, eller måske som frivillig?

Sådan lyder tilbuddet fra Skole på Tværs til borgere, medarbejdere, pårørende eller frivillige i Rudersdal. Det er tredje år i træk, at Skole på Tværs tilbyder de gratis kurser.

"Vores mål med kurserne er at skabe bedre muligheder for mennesker med psykisk sårbarhed for at komme sig. Vi har rigtig mange spændende og forskellige kurser her i efteråret," siger koordinator på Skole på Tværs Birgitte Kofod i en pressemeddelelse fra Region Hovedstaden.

Man kan også melde sig til kurserne, hvis man er patient, pårørende og medarbejder i Region Hovedstadens Psykiatri.

Lærer noget om sig selv

"Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra kursisterne de sidste par år. De har både lært noget om sig selv og hvad recovery betyder for mennesker med psykiske udfordringer. På kurserne har de også mødt andre, der er i samme situation som dem selv, så de har kunne udveksle erfaringer, siger Marianne Christoffersen, der underviser i kurset 'Mentalt velvære fremmer recovery'.

Man kan læse mere om kurserne, hvor de holdes og om tilmelding på www.skole-paa-tvaers.dk eller ringe på tlf. 2498 3888.

jesl

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?