27. september 2020
Ninas Jazzkonstellation har tidligere besøgt Birkerød Torvedage. Arkivfoto: Kirsten Broager
Ninas Jazzkonstellation har tidligere besøgt Birkerød Torvedage. Arkivfoto: Kirsten Broager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nina spiller jazz på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nina spiller jazz på Torvet

Torvedagene præsenterer Ninas Jazzkonstallation lørdag formiddag

Rudersdal Avis - 14. august 2020 kl. 11:45

Nu bliver det spændende at se om hedebølgen holder sig til og med på lørdag 15. august.

Birkerød Torvedage kan i så fald hjælpe med tilbagelænet lounge-stemning, når Ninas Jazzkonstallation optræder fra klokken 11-12.30.

Nina Berg Løgager og hendes "konstellation" vender nemlig tilbage til Birkerød. Hun spiller sammen med Michael Schultz Rasmussen på guitar og Sten Christian Hansen på kontrabas. Torvet har haft bandet før med meget stor succes, og mon ikke de gentager triumfen på lørdag.

Ninas Berg Løgagers repertoire har hovedvægt på mainstream jazz og spænder fra alt fra klassiske jazzstandarder til bossa-inspirerede popklassikere. Der er garanteret feel-good og tilbagelænet lounge stemning for "body and soul" på Torvet på lørdag.

Stader og sprit

Foruden de liflige toner, er der som sædvanlig et godt og varieret udvalg af stadeholdere, så man kan gøre sig en god handel, hygge sig med en kop kaffe i caféområdet eller spise en let frokost fra Bella di Notte i Pavillonen.

Birkerød Torvedage understreger, at de gør alt form at der ikke er smittefare i forbindelse med arrangementet. Der bliver holdt afstand og der står sprit til fri afbenyttelse hos hver stadeholder.

Har debatten om sexisme taget overhånd?