10. august 2020
Christian Ørsted er første levende billede, når Rudersdal Bibliotekerne tager fat på Biblioteket Live 18. august. Foto: Anne Kring
Christian Ørsted er første levende billede, når Rudersdal Bibliotekerne tager fat på Biblioteket Live 18. august. Foto: Anne Kring
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød Christian Ørsted live på skærmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød Christian Ørsted live på skærmen

Bibliotekernes nye efterårsprogram udkommer 3. august, og er fyldt med tilbud om forfattersamtaler, foredrag, udstillinger og meget mere

Rudersdal Avis - 01. august 2020 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Christian Ørsted er ledelsesrådgiver på topplan og forfatter til bestsellerne 'Livsfarlig ledelse' og den helt nye 'Fatale forandringer. Tirsdag 18. august stiller han op til forfattersamtale om den livsfarlige bagside af moderne ledelse og fatale myter om medarbejderes modstand mod forandring.

Samtalen livestreames på Rudersdal Bibliotekernes facebookside, hvor borgerne kan deltage og stille spørgsmål undervejs, og er den første af en række forfattere, som Rudersdal Bibliotekerne i efteråret bringer helt hjem til brugerne.

"Biblioteket Live er en ny platform udviklet af Rudersdal Bibliotekerne, hvor man kan opleve aktuelle forfattere i direkte interview," siger redaktør Anne Hermansen og fortæller, at man i efteråret også kan glæde sig til at opleve og deltage i forfattersamtaler med blandt andre Katrine Engberg, Anne Mette Hancock, Anders Agger, Stine Pilgaard og norske Vigdis Hjort.

Mange tilbud

Forfattermøderne er blot en lille del af bibliotekernes nye efterårsprogram, der også byder på et væld af kultur- og bogcafeer, samtaler-saloner, foredrag med forfatterne David Trads og Sara Maria Glanowski samt med den prisbelønnede formidler af vikingernes historie, arkæolog Jeanette Varberg.

Der er også tænkt på børn og familier med blandt andet vikingetræf, Skrallebang-koncert og indflytterfest for en stor, ny legeudstiling med Lille Virgil og Ole Lund Kierkegaard fantastiske univers på Hovedbiblioteket i Birkerød.

Rudersdal Bibliotekernes efterårsprogram udkommer 3. august og kan hentes på bibliotekerne i Birkerød, Holte og Nærum. Det fulde program kan også ses på rudbib.dk, hvor man kan hente billet til arrangementerne fra 3. august.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?