7. juni 2020
Stil IKKE genbrugsguldet foran genbrugsbutikkerne. Pressefoto
Stil IKKE genbrugsguldet foran genbrugsbutikkerne. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hold på genbrugsguldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hold på genbrugsguldet

De fleste af os tilbringer ualmindeligt meget tid derhjemme lige nu, og det, kombineret med forårets komme, har givet rigtig mange lyst til at rydde ud i gemmerne.

Rudersdal Avis - 06. april 2020 kl. 09:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den forbindelse har Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker en bøn: Hold på genbrugsguldet til samfundet åbner op igen.

"Vi sætter stor pris på alle de mange donationer, som betyder, at vi kan drive vores IGEN-butikker. Desværre kan vi lige nu ikke tage imod donationerne, da vi for at passe på både vores frivillige og kunder har lukket vores butikker. Der er derfor ingen til at tage imod donationerne i vores butikker på Virum Torv i Virum og i Hovedgaden i Birkerød," siger Kim Steen Carlsen - distriktschef for Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker i område Hovedstaden.

Mange efterlader i god tro poser og ting foran butikkerne, men Kræftens Bekæmpelse opfordrer i stedet folk til at gemme poserne med genbrug derhjemme, indtil, og butikkerne igen er åbne som normalt. Til den tid er de frivillige tilbage i butikkerne og tager med glæde imod danskernes genbrugsguld fra forårsoprydningen.

"Fortsæt endelig med at rydde ud - men sæt poserne ud i skuret eller i kælderrummet, eller hvor du nu end har plads, indtil videre. Så kan du aflevere dem, når verden igen ser lidt mere normal ud," siger Kim Carlsen. msr

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?