28. maj 2020
Distriktschef i Kræftens Bekæmpelse Kim Steen Carlsen. Pressefoto
Distriktschef i Kræftens Bekæmpelse Kim Steen Carlsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugsbutik er igen åben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugsbutik er igen åben

Kræftens Bekæmpelses frivillige har indrettet butikken, så den følger sundhedsmyndighedernes anvisninger

Rudersdal Avis - 22. maj 2020 kl. 09:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutik på Hovedgaden 39 i Birkerød har som mange andre under coronakrisen været lukket. Men 14. maj kunne de frivillige medarbejdere igen åbne dørene for kunder med alle de sundhedsmæssige tiltag, der gør, at butikken kan besøges forsvarligt.

"Vi har brugt den ufrivillige lukning af butikken til at foretage nogle ændringer, som følger alle sundhedsmyndighedernes anvisninger. Blandt andet har vi sat skærme op foran betalingsdisken og spritstationer rundt om i lokalerne. Der er desuden sat afstandsmarkeringer på gulvene, og vi har sat skilte om adgangsbegrænsning på døren til butikken," fortæller daglig leder af butikken Kim Steen Carlsen i en pressemeddelelse.

Kortere åbningstider

Butikken vil på de fleste måder være som før, dog med lidt kortere åbningstider. Butikken holder nu åbent mandag til fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 10-14.

"Vi modtager meget gerne donationer i butikken igen, og vi afhenter også gerne større ting hos folk, som møbler og andet," lyder det fra Kim Steen Carlsen.

De penge, der tjenes i butikken i Prøvestenscenteret, går til kræftforskning, støtte til kræftramte og deres pårørende og til at forebygge nye kræfttilfælde.

Se mere på Facebooksiden 'IGEN Birkerød - Kræftens Bekæmpelses genbrug'. jesl

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?