10. august 2020
Fægtning er for folk i alle aldre og ambitioner. Foto: Rudersdal Fægteklub.
Fægtning er for folk i alle aldre og ambitioner. Foto: Rudersdal Fægteklub.
Foto: Karsten Weirup (Pf/Dj)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fri fægtning til folket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fri fægtning til folket

I disse uger kan man teste talentet for den ædle kårde- og fleuretsport af hos Rudersdal Fægteklub

Rudersdal Avis - 30. juli 2020 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke forbeholdt filmhelte som D'Artagnan, Jack Sparrow og Zorro at sable sig frem gennem alverdens udfordringer.

Fægtesporten bliver til stadighed mere og mere populær herhjemme, og de bedste udøvere er endda begyndt at gøre sig markant gældende ved såvel nationale som internationale mesterskaber.

For at udbrede kendskabet til fægtning som en sport, der både forbedrer kondition, koordination og reaktionsevne, inviterer Rudersdal Fægteklub til åbent hus på alle hverdage kl. 10-13 i denne uge og kl. 13-16 i næste uge. Alle børn i alderen 8-15 år er velkomne.

"I Rudersdal Fægteklub lægger vi stor vægt på, at der både skal være plads til seriøs træning samt leg og gode grin," udtaler formand Knud Skadborg. , og fortsætter:

"Derfor vil man også opleve en rar og hyggelig stemning, hvor alle kan dyrke deres sport med udbytte uanset ambitionsniveau."

Tidligere landstræner

Med en cheftræner som Boris Formenko har Rudersdal Fægteklub også plads til nye medlemmer, der ønsker at fægte på absolut højeste niveau. Han har været landstræner i Danmark fra 1992 - 2005. Siden 2016 er det så medlemmerne af Rudersdal Fægteklub, der har haft glæde af Boris' ballast og pædagogiske evner.

Familiefægtning

Man introducerer også familiefægtning, der vil løbe af stablen hver lørdag fra 15. august 24. oktober i tidsrummet undtagen i uge 42.

Her er alle i familien velkomne til arrangementer, der afvikles som normal fægtetræning, hvor der sættes særligt fokus på introduktion til sporten for både små og store.

Deltagelse første gang er gratis, hvorefter ét af familiemedlemmerne skal indmeldes som betalende medlem, mens øvrige deltagende familiemedlemmer har gratis medlemskab.

Alle arrangementerne afholdes i fægtesalen i Birkerød Idrætscenter, som ligger i sal 2.2. på 1. sal oven på SATS.

Ingen tilmelding

Man behøver ikke at melde sig til på forhånd men skal bare møde op med godt humør, lange træningsbukser, t-shirt og indendørs gummisko samt eventuelt drikkedunk og madpakke.

Ønsker man flere oplysninger, fanger man Rudersdal Fægteklub på rudersdalfk@hotmail.com, mens træner Boris Fomenko kan kontaktes på 22 67 92 10.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?