29. juli 2021
Både Reprise Teatret i Holte og Birkerød Bio er nu genåbnet - med overholdelse af krav om rengøring og afstand. Pressefoto
Både Reprise Teatret i Holte og Birkerød Bio er nu genåbnet - med overholdelse af krav om rengøring og afstand. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere genåbninger af kulturtilbud i Rudersdal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere genåbninger af kulturtilbud i Rudersdal

Man kan nu både gå i biografen, på biblioteket og bruge kulturcentrene

Rudersdal Avis - 09. juni 2020 kl. 09:00

Det er næsten ikke til at følge med i alle de genåbninger, der for tiden præger samfundet - også på kulturområdet i Rudersdal.

På biblioteket kan man nu igen opholde sig i for eksempel læsesale, og der vil blive holdt arrangementer igen, men stadig med afstandskrav og grænse for, hvor mange, der kan deltage. Bibliotekerne vil dog fortsat være lukket i den ubetjente tid.

Reprise Teatret i Holte og Birkerød Bio er ligeledes genåbnet, hvor der i biografsalene overholdes krav om rengøring og afstand.

Rudersdal Museer, der består af Mothsgården, Vedbækfundene og Historisk Arkiv er også genåbnet.

Og hos Rudersdal Musikskole og Billedskole har man taget et glædeligt gensyn med de fleste elever, hvor de mange hold, som undervises rundt omkring på kommunens skoler vil åbne løbende.

Rudersdal Kommune genåbnede også 8. juni for foreningsliv og andre kulturelle aktiviteter på Kulturcenter Mariehøj, Kulturcenter Mantzius og Havartigården.

Det er fortsat og indtil videre ikke muligt at åbne kommunens skoler for fritidsbrug. Dertil omfatter genåbningen ikke indendørs idræt. jesl

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?