24. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fit med fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fit med fodbold
Opdateret 04. juni 2020 kl. 02:37
Rudersdal Avis - 12. august 2016 kl. 00:00
Af Thomas Schiermacher

Boldspil Fodboldfitness er et nyt tiltag i BSV-regi. Det fortæller Maria Santana, der er træner.
"Jeg startede Fodbold fitness op i august 2015 som et projekt mellem BSV, DBU og Rudersdal kommune. Ideen bag er at give mænd som ikke kan spille på et almindeligt fodboldhold mulighed for at spille fodbold. Jeg valgte en målgruppe som var voksne mænd med en kronisk lidelse eller som havde været igennem et sygdoms forløb," fortæller hun.
Holdet spiller ikke turneringer og det er ikke nødvendigt med fodboldstøvler og skinner. Det handler om at have det sjovt, mens man dyrker motion.
"Vi spiller fordi det er sjovt, sundt og socialt," siger træneren, der gerne vil have flere med på holdet og i gang med fodboldfitness.
"Mændene der er med oplever at deres fysiske tilstand forbedres. Og så er der det sociale, som også spiller en stor rolle," fortæller hun.
Der er fodboldfitness hver tirsdag på Rundforbi Stadion mellem kl. 18-19. BSV Fodboldfitness er for mænd over 50+ og for dem som af en eller anden årsag ikke kan holde til at være med på et almindeligt fodboldbold.
Holdet er åbent for flere deltagere og indtil januar er det gratis at være med. Herefter er kontingenter på 400 kr årligt. Alle er velkomne til at komme og være med til en træning. Kontakt Maria Santana på tlf.: 4075 0434 eller fodboldfitness@mariasantana.dk.

Stemmer du til kommunalvalget i år?